2777
2789
عنوان

کمک معده درد

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 37 پست
عزیزم علایمت چی بود ؟

معده درد شدید داشتم قرص امپرازول خوردم و شربت فایده نداشت هرچی میخوردم هم بالا میاوردم

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بیشتر نگرانه مری هستم وقت قورت داون غذا یجودی میسم انگار مریم تنگ شده

نه بابا منم اینجور بودم انگار غذا پایین نمیرفت 

وقتی غذا میرفت پایین انگار یه چیزی گیر کرده بود با فشار میرفت درد میگرفت

😫😓منم چند وقت دقیقا اینطور بودم خیلی ببخشید رفتم بالا اوردم بهتر شدم ولی الان درگیر معده درد هستم 

خداحافظ☕ واسه اینکه💙                                                   نبندی☕ دل به رویاها🖤                                                             بدونی☕ بی تو🍂و با تو🍃                                                        همینه☕ رسم این دنیا🥀
قبلا مشکله معده داشتین؟

نه به این شدت 

خداحافظ☕ واسه اینکه💙                                                   نبندی☕ دل به رویاها🖤                                                             بدونی☕ بی تو🍂و با تو🍃                                                        همینه☕ رسم این دنیا🥀
دعا تون میکنم چجوری تاپیک بزنم یعنی هیچ کی نیست کمکم کنه 

عزیزم تو قسمت تبادل نظر بالای صفحه روی نوار قرمز ندشته تاپیک + اونو انتخاب کن بعد موصوع تاپیکت و بزن بعدش ثبت کن 

نه بابا منم اینجور بودم انگار غذا پایین نمیرفت 

منم‌گاهی اینطور میشم اینقد میترسم.از اندوکسپی هم میتدسم برم😪 من مری درد میگیره .از گلو تا دو معدم تیر میکشه شدید.درمانش فقط شیرین بیانه.اون موقع قرص جواب نمیده ولی شیرین بیان به ده دقیقه نمیرسه قشنگ ارومت میکنه

منم‌گاهی اینطور میشم اینقد میترسم.از اندوکسپی هم میتدسم برم😪 من مری درد میگیره .از گلو تا دو معدم ت ...

اندوسکوپی دردش وحشتناکه