2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 93 پست
فایل صوتی کلید مرد از دکتر حبشی گوش کن به همین موضوع اشاره کرده و جوابت رو میگیری

گلم شما خلاصه شو بگو مشکل منم هست 

حالا تا بخوام فایلشو گیر بیارم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😨😨😨😨 من میگم بلاخره زن گرفته نگهبان خونه ک نگرفته. بلاخره حرفاوکارای اونا این جذابیتوداره ک او ...

وقتی اونا رو نمی بینه یا حرف نمیزنه باهاشون پکره .....فقط اونا بهش روحیه میدن اونم از سر بدجنسی ....معلوم هم هست چی میگن بهش محبت تصنعی می کنن و اونو بر علیه من تحریک می کنن هر چقدر از بدجنسیشون بگم کمه ....حتا براش اشک هم میریرن که ما دوست داریم زیاد بیابم خونت بخاطر زنت نمیایم...این حرفا باعث میشه اینم خب تحریک بشه یا برادرش میره بیرون باهاش قرار میذاره که بگه من از زنت خوشم نمیاد که بیام خونتون ....این بدجنسی ها رو می کننن

خانوم گل من بارها با همسرم منطقی با محبت با عصبانیت با گله و گریه حرف زدم بعید میدونم شوهرت مثل شوهر من عاری از احساس باشه چون شوهر من همون رابطه جنسی رو هم با من نداره ببین با کدوم شیوه روش ج میده هروقت دیدی کسی محبت میکنه جفت پا بپر تو محبتش خودت محبت کن بذار حواس شوهرت از طرف مقابل پرت شه هر کاری ک فکر میکنی درسته بکن فقط عقب نکش که واویلاست دو دستی هم خودت رو دور از جون بدبخت میکنی هم شوهرتو تقدیم کس دیگ .پسفردا دیدی خدایی نکرده این محبتاشون تبدیل شد به اینحرفا که ما خیر و صلاحت رو میخایم این زن برات مناسب نیس....

وقتی اونا رو نمی بینه یا حرف نمیزنه باهاشون پکره .....فقط اونا بهش روحیه میدن اونم از سر بدجنسی .... ...

فکر و ذهنش رو پر کن چرا باید فکرش بره به سمت اونا بعد از ده سال قلق شوهرت دستته دیگ ببین از کدوم کارت خوشش میاد که حواسش جمع تو بشه

فکر و ذهنش رو پر کن چرا باید فکرش بره به سمت اونا بعد از ده سال قلق شوهرت دستته دیگ ببین از کدوم کار ...

اون توقع داره من کلفت خانوادش باشم و اونا هر چی میگن بگم چشم ....شما باشین قبول می کنین؟!وقتی به من بی احترامی می کنن من چطور باهاشون رفتار کنم....در حالیکه خانواده ما ازینا بالاترن و من هم از لحاظ قیافه و ....از خودش و خانوادش سر هستم خانوادش از شدت حسادت نمی تونن منو ببینن ناچارن شوهرم رک طرف خودشون بکشن

اون توقع داره من کلفت خانوادش باشم و اونا هر چی میگن بگم چشم ....شما باشین قبول می کنین؟!وقتی به من ...

دقیقا مثل منی پس با شوهرت صحبت کن بگو تو اومدی خواستگاری گفتی ک کلفت میخوای یا با هزار منت اومدی؟خوبه من و زیر دست و پای خانوادت بندازی به این میگی غیرت؟دست بذار رو نقطه ضعفاش یه جور نشون بده که تکیه گاهته حریم امن برای توعه بهش حس اینو بده که تنها حمایتگر تو اونه منم تا الان همینجوری دووم آوردم نسبت به روزای اولش الان خ بهتره اون موقع سر من داد میزد میگفت مامان بابامن تو کی من هستی؟ فردا میتونم طلاقت بدم هری... ولی الان میگه باشه سعی میکنم هیچ کاری هم نمیکنه ها ولی همین ک میگه سعی میکنم بنظر من خ خوبه

دقیقا مثل منی پس با شوهرت صحبت کن بگو تو اومدی خواستگاری گفتی ک کلفت میخوای یا با هزار منت اومدی؟خوب ...

بله اینجوری میشه دوام اورد و حودمونم ذره ذره خورد میشیم چونکه ما زنها اولویت دهم شوهرامونم نیستیم اول پدر و مادراشون حتا اگه مرده باشن اولویتهای بعدی خواهر و برادر و بچه های اونا بعدی دوست و همکار بعد هم اگه جایی موند بعد از فامیل ،زن و بچه!

اگر میخواست به اونا برسه پس چرا زن گرفته ک حالا مزاحمش بدونه اون موقع فقط آمپر چسبانده بوده؟بگو ما الان دیگ زندگی مستقل خودمونو داریم باید براش تلاش کنیم بابا مامانت همو دارن خواهرات شوهر دارن اونا مراقبشونن  توم در قبال من مسئولی باید به من برسی مراقبم باشی کسی اذیتم نکنه من همیشه به همسرم میگم 

اگر میخواست به اونا برسه پس چرا زن گرفته ک حالا مزاحمش بدونه اون موقع فقط آمپر چسبانده بوده؟بگو ما ا ...

هزار بار گفتم کو گوش شنوا....خواهراش که مریض بشن اینم باهاشون مریض میشه ولی اگه من مریض بشم خودم بتید دنبال درمانم باشم 

بله اینجوری میشه دوام اورد و حودمونم ذره ذره خورد میشیم چونکه ما زنها اولویت دهم شوهرامونم نیستیم او ...

عزیزم باید دیدت رو هم مثبت کنی اینجوری نمی تونی به چیزی که میخوای برسی من همیشه همه جا میگم الویت اول من همسرمه الانم بچه دار شدم الویت اول بازم همسرمه بعد پسرم الویت اول شوهرمم من هستم. من الان سه سال و خورده ای هست که عروسی کردم شش ماهم قبلش نامزد و عقد بودم فقط شاید ده بار رابطه ی جنسی داشتم یه سال اول رو که اصلا باکره بودم فکرش رو بکن شوهرم چقدر به من بی اعتنا بود پسرمم یکی از اون ده باره که شاید سه ماهی یه بار من رابطه دارم هنوزم .اما همیشه باوردارم که میشه .جدا بشم آخرش چ میشه؟هیچی پس زندگیمو میسازم .سال اول همه گفتن با شناسنامه سفید طلاق بگیر گفتم نه من امید دارم که شوهرم درست میشه و همینم شد شاید زمان ببره ولی میشه.حداقل پیش خودم شرمنده نیستم که برای زندگیم نجنگیدم. اگر جدا میشدم شاید هنوزم خونه بابام بودم و سرکوفتای دیگران رو سرم بود چ بسا زن داداشم هزارتا انگ هم بهم میچسبوند و با داداشم تیکه بارم میکردن مامانم زنده زنده پوستم رو میکند یا دور از جون بابام از غصه ی من سکته میکرد خواهر کوچکم منو سد راه ازدواجش میدونست و برادر مجردم منو از همه چیز محروم میکرد که بشین خونه .در و همسایه و فامیلم که سوژه پیدا میکنن دیگ ول نمیکنن.پس راهی نیست جز تلاش برای بهتر شدن زندگی

هزار بار گفتم کو گوش شنوا....خواهراش که مریض بشن اینم باهاشون مریض میشه ولی اگه من مریض بشم خودم بتی ...

من عروس سه ماهه بودم مریض شدم بدجور سه روز عین یه تیکه گوشت گوشه خونه بودم نیومد حداقل یه انگشت بهم بزنه بگه مردی یا زنده ای مامانم زنگ زد دعوت کرد تولد آبجیم رفتم خونشون داداشم گفت ببرمت دکتر گفتم نه مامانم گفت گفتم نه فرداش داداش بزرگم گفت گفتم نه بعدش آبجیم گفت گفتم نه به شوهرم گفتم همه میخوان منو ببرن دکتر ولی من میخوام تو منو ببری دکتر اگر قرار بود خانوادم منو ببرن که پس چرا شوهر کردم اونم به فکر افتاد گفت باشه میبرمت رفتم یه سرم زدم اومدم ولی خوب نشدم فرداش دیگ خودم دوباره رفتم دکتر ولی به شوهرم نگفتم .پیش خودم گفتم بذار فکر کنه چون اون منو برده دکتر دارم خوب میشم همینم شد انگار یه اعتماد به نفسی گرفته ک نگو🤣تا مریض میشم میگه ببرمت دکتر؟منم میگم نه دکترم تویی تو پیشم باش مراقبم باش خوب میشم 

میگم باید قلق شوهرت تا الان اومده باشه دستت هر کسی یه نقطه ضعفی داره اصلا اسمش رو بذار نقطه قوت ببین شوهرت با چی شارژ میشه و قوت میگیره من فقط قصدم کمک کردن و همفکری هست ببخش زیاد پیام میدم اینا تجربه ی زندگی منه شاید به نظر بعضیها مسخره بیاد ولی قلق زندگی ها متفاوته دیگ مال منم این شکلیه😁

مردا فقط چندتا چیز میخوان بهشون تکیه کنی بهشون اعتماد کنی احترامشون کنی آزادی بیان داشته باشن آزادی اجتماعی داشته باشن اینارو بهشون بدی دنیا رو به پات می ریزن. شوهر من مشکل روحی داره(بچه ی واقعی مامان باباش نیست میگه اونا بهم لطف کردن منو آوردن خانوادش آدمهای نرمالی نبودن با هزار جور مشکل روحی بارش آوردن خانواده ی بی فرهنگ بددهن مشکل دار که باباش هنوزه هنوز با هفتاد سال و خورده ای سن زنش رو کتک میزنه شوهرم افسردگی شدید داره تازه بردمش مشاور فهمیدم مشکل بروز احساسات داره دست خودش نیست)یه ازدواج ناموفق داشته  کلا به زن بی اعتماده به من دوران نامزدی میگفت فقط میخوام از خونه بابام در بیام وگرنه تو رو دوست ندارم بعد از اینکه باکرگیم از بین رفت به من گفت من تا الان تو رو زن خودم نمیدونستم که باهات ارتباط نداشتم از همه چیزت بدم میاد میگم مشکل داره وگرنه الان زندگیم گلستون بود