2777
2789

دیروز یه بچه های اینجا بهم گفت من تاحالا اسمشم نشنیده بودم 

گفت برای کار خونده و سریع کار براش پیدا شده 

منم امشب خوندم برای شوهرم کار پیدا بشه 

کسی خونده ؟؟

نتیجه گرفتین ؟؟

نمیدونین چجوریه مثلا تعداد خاصی باید خوند ؟؟

الهی ...گاهی...نگاهی....😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نشنیده بودم 

یه بچه ها اینجا بهم گفت برای اینکه برای همسرم کار پیدا بشه بخونم 

تو گوگل سرچ کردم نوشته بود دعای بسیار عظیم الاشانی ایست که امام زمان به یه علوی مصری که بسیار گرفتار بوده گفته بخون 

من دیشب از گوگل سرچ کردم و با معنیش خوندم 

البته خیلی زیاد بود دعاش 

ولی ادم تا خاتم و ابراهیم و عیسی و ایوب و مریم و اسماعیل و ...همه رو پیش خدا قسم میده

من سرچ کردم این اومد:

دعای علوی مصری یكی از دعاهای شریف و عظیم الشأن است كه امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آن را به یكی از سادات بزرگوار به نام محمدبن علی كه سلسله نسبش به امیرالمؤمنین علی(علیه السلام) می رسیده و در مصر ساكن بوده است، یاد داده اند؛ و از این رو به دعای علوی مصری مشهور شده است.
این دعا در كتاب شریف “مهج الدعوات"، تألیف سیدبن طاووس و “بحارالانوار” مرحوم مجلسی نقل شده است. امام زمان(عج) شیوه خواندن این دعا را به محمدبن علی مصری این گونه آموزش دادند: «در شب جمعه بپاخیز و غسل كن و نماز شب را انجام بده؛ پس از سجده شكر دو زانو بنشین، و با حال تضرع و زاری این دعا را بخوان

https://mohadese-borojerd.kowsarblog.ir/

💕الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من سرچ کردم این اومد: دعای علوی مصری یكی از دعاهای شریف و عظیم الشأن است كه امام زمان(عجل الله ت ...

منم سرچ کردم از گوگل با ترجمه اش خوندم