2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قبل خواب عرق نعنا و گلاب بده بهش اروم بشه .ارامش بخشه...ما از طریق راهنمایی یکی از اشناها به بچه خوا ...

بچه شش ماهه گلاب واسش خوب نی

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
عزیزم دمای خونه رو متعادل کن و بهش لباس خیلی نپوش دور شکمش با ی روسری اروم ببند سعی کن بهش چند قطره ...

من واقعأ همه راهها رو امتحان کردم ولی اصلأ فایده نداشته حالا دوباره این راهها رو امتحان میکنم ممنون عزیزم

مشکلی داره باید رفع کنی تا راحت بخوابه خودش هم اذیت میشه طفلک. اول از همه نفخ شکمش رو چک کن اگه شیر خودت رو می خوره به غذا خودت توجه کن قطره نفخ بده و ماساژ شکم با روغن زیتون ، وقتی که شکمش خالی هست، رو انجام بده . بعد هم تو طول روز کف پا و شکمش رو گرم نگه داره هوا سرد شده مراقب باش اگه شکمش سردش بشه خیلی درد می کشه. 

اگه بازم خوب نشد ببر یه تست ادرار بده ممکنه عفونت ادراری باشه. دارو مصرف کنه خوب میشه. 

بیدار شد اول پوشکش رو باز کن ببین اونجا مشکلی نیست یا وقت ادرار گریه نمی کنه. 

بعدم ممکنه گشنه باشه اگه شیر خودت کم هست برای آخر شب شیر خشک بده. 

داره دندون در میاره احتمالا.نگران نباش.دندون دراورن خیلی سخته بچه لثه هاش درد میکنه عذاب میکشه.ژل دندون یا شربت دیفن هیدرامین‌بمال به لثه هاش.روزا دندون گیر بده دستش

مشکلی داره باید رفع کنی تا راحت بخوابه خودش هم اذیت میشه طفلک. اول از همه نفخ شکمش رو چک کن اگه شیر ...

به خدا همه کار کردم،شیرم خوبه شیر خشک اصلأ نمیخوره من آدم صبوری نیستم ولی دیگه صدا شوهرم که خیلی صبوره هم در اومد امشب سرش داد زد ناراحتم🥺