2777
2789
عنوان

کیا بیدارن دارم میمیرم از ترس😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 84 پست

اسید بپاشن؟ بچه بدزدن؟ عزیزم زیادی داستانو جنایی کردی. هیچ غلطی نمیتونه بکنه همین فردا برو ازش به جرم تهدید شکایت کن

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال.غلط کرده.ی روانپریش بیکار بوده.بزن بلاکش کن عوصی رو.

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...

دیوار فقط درد سره

منم یه پدلتو گذاشتم.زه مرده زنگ زد گفت ووسه خانمم میخوام.نذاشتیم بیاد خونه ادرس دادیم بهش بیا فلانجا میارمش برات.گفت باشه.همینکه رسیدیم اونجا دیدیم چندتا مرد گردن کلفت وحشتناک از یه ماشین پیاده شدن اومدن سمتمون شوهرم پاشو گذاشت رو گاز و فرار کردیم سوار شدن اومدن دنبال ماشین ما هم فراااااارررررر.خدا رحم کرد که ماشینو خاموش نکرده بودیمو پیاده نشده بودیم و زود دیدیمشون.خیلی ترسیدم و دیگه هیچییی تو دیوار نذاشتم

میترسم ازاین شورشی و اینا باشن بچمو بدزده یا بلا سرم بیاره 😭

بیخیاللللل 

از من به شما نصیحت وسیله ای داشتی بریز بره تو دیوار نذار که پر آدم علاف و میرضه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

میشه بیشتر توضیح بدی؟ شما میخواستی لباساتو بفروشی این خانوم میخواست بخره؟؟ 

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

یه چیزی گفته جدی نگیر

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔