2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ده شب پماد استفاده کردم باز هم خوب نشد  یه دوبار هم عنبر نسارا دود دادم  شما چکار کردید ...

من ۲سال پشت هم پاپ اسمیر دادم که فقط قارچ و نشون میداد..خب باید با مشورت دکترت درصده پمادو میبردی بالا روزا قرص نیستات واژینال میکردی شبا کرم فلوکونازول همراه با قرص هایی که عفونت و مهارکنه حتما جواب میگرفتی ولی کلا طول میکشه خوب میشی دوباره میگیری من باردارم هنوزم عفونت دارم

❤برای سلامت تو دلمیم یه صلوات میفرستی؟❤
من ۲سال پشت هم پاپ اسمیر دادم که فقط قارچ و نشون میداد..خب باید با مشورت دکترت درصده پمادو میبردی با ...

یه مدت گیاهی استفاده کردم 

بعد می گفتند سرکه هم خوبه 

با اینکه جلوگیری طبیعی دارم ترسیدم حامله باشم سرکه استفاده کنم 

ترشح نداری؟  فقط اگه سوزش و خارشت خارجی باشه شاید حساسیت داری

چرا یه ترشحات سفید تیکه تیکه خیلی ریز همیشه همیشه باهام هست ولی گاهی سوزش دارم گاهی خارش ولی بیشتر سوزش ولی بد بو نیستن

بی انتهایی های عاشقانه ی یک خواهر به برادرهایش (شهید ابراهیم هادی شهید حاج سعید سامانلو)
یه مدت گیاهی استفاده کردم  بعد می گفتند سرکه هم خوبه  با اینکه جلوگیری طبیعی دارم ترسیدم ...

سرکه واسه خارش عالیه من واسه خارشم خودمو باسرکه میشستم یکم با اب قاطی کن خودتو بشور سریع اب بگیر البته نمیدونم واسه بارداری بده یانه

❤برای سلامت تو دلمیم یه صلوات میفرستی؟❤