2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کاری نکردید براش ؟ مشکلی نداره اگه بخواید باردار بشید

بعد از بارداریم گرفتم.چرا با کلوتریمازول.قرص فلوکونازول خودنو کشتم تزریق آب سرکه آب نمک هم انجام دادم عسل عنبر نسا نکبت نمیره که نمیره بچها حدیدا میگفتن سیر بذار راستش از سیر میترسم گیر کنه

بی انتهایی های عاشقانه ی یک خواهر به برادرهایش (شهید ابراهیم هادی شهید حاج سعید سامانلو)
ببخشید ولی دلیل اصلی خیلی از عفونتا آب دهن حین رابطه هس چون پره میکروب هستش

حین رابطه نمیدونم اما بعدش آره تازه یکم غلیظ تره تازه شوهرم هم آزمایش ادرار داد نداشت عفونت خداروشکر 

آره اون خیلی بده

سرکه ی چی باشه ؟ میگن بشینی توش هم خوبه 

اره بشینی ام خوبه من ازاین سرکه کوچیک قرمزامیگرفتم انگور بود فکرکنم..چون گفتی میترسم گفتم با اب قاطی کن وگرنه با خود سرکه ام بشوری خوبه از اون بهتر جوش شیرینه باهاش بشور یا بشین توش

❤برای سلامت تو دلمیم یه صلوات میفرستی؟❤
بعد از بارداریم گرفتم.چرا با کلوتریمازول.قرص فلوکونازول خودنو کشتم تزریق آب سرکه آب نمک هم انجام داد ...

آره همین 

آره منم سیر رو میترسم 

حالا جدیدا میگفتند کتیرا خوبه گرفتم میخورم

یه آبزن هم دکتر طب سنتی بهم داده ،فقط بدیش اینه من هربار با جلوگیری توهم حامله بودن میکنم توش نمیشینم

تازه با شامپو بچه هم خودمو می شورم 

اره بشینی ام خوبه من ازاین سرکه کوچیک قرمزامیگرفتم انگور بود فکرکنم..چون گفتی میترسم گفتم با اب قاطی ...

آره باید بگیرم ان شاءالله میگن جوش شیرین برای بارداری هم مشکل نداره 

من مشکلم اینه توهم حاملگی میزنم

آره همین  آره منم سیر رو میترسم  حالا جدیدا میگفتند کتیرا خوبه گرفتم میخورم یه آبزن هم ...

گرفتاریم با این عفونت بخدا...یسوال عذرمیخوام نیمرسم شما با اپلیکاتور پماد داخل میفرستی،؟تا اخرش میفرستی؟نن خیلی درد دارن اون موقع تا نصف میذارم داخل میگم نکنه چون تاآخر نمیره همه قارچ هارو خوب نمیکنه

بی انتهایی های عاشقانه ی یک خواهر به برادرهایش (شهید ابراهیم هادی شهید حاج سعید سامانلو)
حین رابطه نمیدونم اما بعدش آره تازه یکم غلیظ تره تازه شوهرم هم آزمایش ادرار داد نداشت عفونت خداروشکر ...

عفونت قارچی داری سعی کن زیاد خودتو باآبگرم و صابون نشور چون داخل واژن باکتریای مفید هستن اونارو میکشه و باعث عفونت میشه 

اگرهم تونستی خونه شورت نپوش

سیر رو رنده کن بریز تو ماست بخور خوبه برا عفونت

گرفتاریم با این عفونت بخدا...یسوال عذرمیخوام نیمرسم شما با اپلیکاتور پماد داخل میفرستی،؟تا اخرش میفر ...

آره دیگه باید تا آخر بفرستی بره سمت رحم کامل خوب بشی

درد چی مگه رابطه نداری اپیلاکتور چیه😀

آره دیگه باید تا آخر بفرستی بره سمت رحم کامل خوب بشی درد چی مگه رابطه نداری اپیلاکتور چیه😀

چرا رابطه دارم.نمیدونم چرا با اپلیکاتور اینحوری میکنم یه ادهای ببخودی در میارم.سونو واژینالمو باید ببینی دکترم گریه میکرد تل میذاشتم کارشو تموم کنه

چرا رابطه دارم.نمیدونم چرا با اپلیکاتور اینحوری میکنم یه ادهای ببخودی در میارم.سونو واژینالمو باید ب ...

من تا حالا دکتر دوبار سونوگرافی واژینال برام نوشته نرفتم همون شکمی رفتم