بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعد از بارداریم گرفتم.چرا با کلوتریمازول.قرص فلوکونازول خودنو کشتم تزریق آب سرکه آب نمک هم انجام دادم عسل عنبر نسا نکبت نمیره که نمیره بچها حدیدا میگفتن سیر بذار راستش از سیر میترسم گیر کنه
بی انتهایی های عاشقانه ی یک خواهر به برادرهایش (شهید ابراهیم هادی شهید حاج سعید سامانلو)
اره بشینی ام خوبه من ازاین سرکه کوچیک قرمزامیگرفتم انگور بود فکرکنم..چون گفتی میترسم گفتم با اب قاطی کن وگرنه با خود سرکه ام بشوری خوبه از اون بهتر جوش شیرینه باهاش بشور یا بشین توش
آره همین آره منم سیر رو میترسم حالا جدیدا میگفتند کتیرا خوبه گرفتم میخورم یه آبزن هم ...
گرفتاریم با این عفونت بخدا...یسوال عذرمیخوام نیمرسم شما با اپلیکاتور پماد داخل میفرستی،؟تا اخرش میفرستی؟نن خیلی درد دارن اون موقع تا نصف میذارم داخل میگم نکنه چون تاآخر نمیره همه قارچ هارو خوب نمیکنه
بی انتهایی های عاشقانه ی یک خواهر به برادرهایش (شهید ابراهیم هادی شهید حاج سعید سامانلو)