2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر کی فیل داره بفرسته😬

شتر یا زرافه یا ببر و پلنگ نمیخوای؟ 😃

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
نت جهانیمون قطعه نت داخلیمون وصله نی نی سایتم سرورش ایرانیه و سایت داخلیه

از مانت خونگی وای فا وصله ازدیروز اینستاووات هم وصل شده ولی ایرانسل وهمراه اول نه

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
تهران و کرج که وصله

فقط مودما وصله

سيمكارتاوصل نيس

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
خو نت منم وصل نیس..من مودمو روشن میکنم اما فقط به سایتهای داخلی معتبر وصل میشه

منم با وای فای اومدم الان ولی اینستا وتل هم میرم.کدوم شهری؟

دوستم داشته باشی یا ازم متنفر باشی فرقی نمیکنه،من همچنان میدرخشم⚽😉💞⑦CR💞
هرمزگان😐حالا اینجا ملت جیکشونم در نیومدا اصلا

واییی فک کردم اونجا وصله من خوزستان که هیچ دیگ 

دلتو گردگیری کن خانوم ، مثه خونه ... یه دسمال بکش رو کله غصه هات ، بریزشون دور از پنجره🍃🍂🍁
دوستم کرجه گفت وصله ولی سرعت پایینه.چرا اینجوری شد پس یکی داره یکی نداره

کجای کرج؟

دوستان اگه برای ورود به بازار بورس و انتخاب سهم مناسب نیاز به کمک داشتید،به پیج ما سر بزنید.                  آدرس اینستا:   saham.bourse                                کانال تلگرام:    BOURSE_E@
من تازه دیدم نی نی سایت وصل میشه. ولی بقیه چیزا نه اینستا شما وصله؟ 

مشکل همه همینه دیگه خواهر شما الان به لطف نت خیلی قویه ملی انلاینی چون سایت سرورش داخلیه😂 نت جهانی قطعه یعنی نت بین المللی للبته از دیروز وای فای و بعضی از دیتای گوشیارو وصل کردن