2777
2789
عنوان

پرستار کودک

189 بازدید | 26 پست

خانما پسرم ۱۶ ماهشه.‌خیلی نق میزنه ،به شدت بهم وابستس..تو شهر غریبم..اصلا نمیتونم ب کارهای خونه برسم..شوهرم هر روز ساعت ۶ میاد کمکم میکنه..امشب بهم گفت من دیگه باید واسه کارم بیشتر وقت بزارم نمیتونم زود بیام خونه‌‌میگه باید پرستار بگیرم ک یا به بچه رسیدگی کنه یا کارهای خونه و شام رو بزاره‌‌..گفتم خودم ب همه کارها میرسم.قبول نمیکنه .به نظر شما پرستار خوبه بگیریم؟؟ 

میتوتی کمکی  بگیری که  کارهای خونتون  رو انجام  بده خودتون  به بچه  ب ...

یکم احساس بی عرضه بودن بهم‌دست داده...ولی واقعااا نمیتونم از پس کارهای خونه بربیام..همش میگه استرس شمارو دارم نمیتونم کار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین شرایط رو دارم به شوهرم میگم پرستار بگیریم چون کم اوردم میکه یهو لچه رو میبره وقتی تو خوابی،تو دلمو خالی میکنه

البته نی نی من ۴ ماهشه و هنوز وابسته نیست ولی بغلی شده هیچ کاری نمیتونم بکنم

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
منم همین شرایط رو دارم به شوهرم میگم پرستار بگیریم چون کم اوردم میکه یهو لچه رو میبره وقتی تو خوابی، ...

بزرگتر بشه خیلی سختره‌..من بچم اصلا بغل کسی نمیره همش بهم چسبیده ..حتی نمیزاره تو اشپزخونه برم..واسه همین میگه حداقل یکیو بگیریم کارای خونه رو انجام بده..ولی خودم میترسم

یواش یواش دستت میاد بابا دردسر واسه خودت درست نکن  پرستار میخوای چیکار

من خودم بهش میگم ..ولی اصلااا قبول نمیکنه...میگم که احساس میکنم منو بی عرضه میدونه...یکم بعم برخورده😂😂😂

یکم احساس بی عرضه بودن بهم‌دست داده...ولی واقعااا نمیتونم از پس کارهای خونه بربیام..همش میگه استرس ش ...

چرا  بی  عرضگی

ببین  ادم ها  محدودن  و میتونن  تا  یه اندازه  ای کار انجام بدن

همه  هم  همینجورین

ببین  

میتونی یکی بیاد  مثلا  هفته  ای دوبار بیاد خونتون رو تمیز کنه  و لباسها  رو بشوره  و.... و براتون  غذا  درست کنه

این خیلی خوبه  مطمئن  باش از خیلیاااا  شرایط مالیش  رو داشتن  اینکارو میکردن ولی  حیف شرایط  مالی  نمیزاره

اینجوری بیشتر وقت برای خودت  و بچه  پیدا  میکنی و میتونی عملکرد بهتری داشته باشی

خدا رو شکر کن  که همسرت در این مورد به فکر شماست

یکم احساس بی عرضه بودن بهم‌دست داده...ولی واقعااا نمیتونم از پس کارهای خونه بربیام..همش میگه استرس ش ...

وا،خب خودت باید هم بچه داری کنی هم خونه داری، با خودت فک کن اونایی که دوتا بچه دارن چیکار میکنن،پرستار فکر خوبی نیست

من خودم بهش میگم ..ولی اصلااا قبول نمیکنه...میگم که احساس میکنم منو بی عرضه میدونه...یکم بعم برخورده ...

اصلا ربطی نداره اعتماد به نفس خودت و حفظ کن هر وقت هم که بچه ات خوابه به کارایه خونه ات برس

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن
چرا  بی  عرضگی ببین  ادم ها  محدودن  و میتونن  تا  یه اندازه &nb ...

مشکلم اینه ک شبها بچم تا صبح بیست بار بیدار میشه خواب عمیق ندارم...واسه همین خیلی جون ندارم دیگه‌...بدنم خیلی ضعیف شده..با اینکه پرستار اصلا بد نیست ولی وقتی بهم‌ پیشنهاد میده ناراحت میشم...ولی به نظرم حرف شما کاملا درسته‌.