2777
2789
عنوان

پرستار کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 26 پست
وا،خب خودت باید هم بچه داری کنی هم خونه داری، با خودت فک کن اونایی که دوتا بچه دارن چیکار میکنن،پرست ...

من موندم اینایی ک دوتا بچه دارن چجوری به کاراشون میرسسن..مخصوصاخانمایی ک شاغلن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلم اینه ک شبها بچم تا صبح بیست بار بیدار میشه خواب عمیق ندارم...واسه همین خیلی جون ندارم دیگه‌... ...

خب  طبیعیههه

کم  خوابی ادم  رو اذیت  میکنه

به  خودت  انرژی  مثبت   بدهههه

بگو خدارو شکر همسر خوبی  دارم  به  فکر منه

اینجوری وقت  پیدا  میکنی به  خودت  برسی...

کتاب بخونی

استراحت کنی

با  بچه  با کیفیت بهتری وقت بگذرونی(چون ادم خسته  است   کم حوصله  میشه)

کمی بخوابی

ارایش  کنی و.....

اینکارها  به  شما حس بهتری  میدههه

واسه اینکه کارای خونه رو انجام بده چی؟؟میترسم😂😂

واسه اون کار خواستی بیار مهم نیست اما بچه رو نده دست اون

در مورد حسی که داری هم اصلا اینطور فکر نکن. بچه کوچیک نگهداریش سخته. یه نفره آدم داغون میشه. منم همینطورم پسرم 20 ماهشه الان. کم کم راحت تر میشه عزیزم

در مورد شوهرتم یه مقدار طرز فکرتو عوض کن که اونم عوض بشه

آخه خودت میگی میومد ساعت 6 کمکم میکرد. اون میومد بچشو نگه میداشت. وظیفه پدر اینه. کمک به تو نبوده

اینجوری فکر کنی اونم فکر میکنه لطفه و کم کم ازت دریغش میکنه. تو وظیفه داری اونم داره

واسه اون کار خواستی بیار مهم نیست اما بچه رو نده دست اون در مورد حسی که داری هم اصلا اینطور فکر نکن ...

واقعا همینطوره ک شما میگی..طرز فکرمو باید عوض کنم🙄🙄🙄

در صورت نیاز به خدمات پرستاری کودک و نوزاد در منزل میتونین به وبسایت توان سلامت مراجعه کنید. در این وبسایت میتونین مطالب مهم و آموزنده‌ای درباره مراقبت از کودک در منزل بخونید. مشاورین و متخصصین ما براساس الگوریتمهای هوش مصنوعی با توجه به شرایط نوزاد شما و انتظاراتی که از پرستار دارین براتون شخص مورد نظر رو پیدا میکنن و به منزلتون اعزام خواهند کرد. تمام پرستاران اعزامی توان سلامت خودشون سابقه مادرشدن دارند. ضمنا تمامی اطلاعات شخصی وسوابق خانوادگی اونا قبل از پذیرش بررسی میشه. بعد از اعزام هم والدین نوزاد یا کودک میتونن رفتار و اعمال فرد اعزامی رو بررسی کنند و اگر مطابق نظرشون بود بعد از دوره آزمایشی قرارداد ببندن. برای اطمینان از رفتار پرستار همیشه نصب دوربین میتونه خیالتون رو راحت تر کنه. خوندن مطلب پرستاری از نوزاد در منزل هم به شما کمک خواهد کرد. تماس با ما 02177505919 - به دو دهه تجربه ما اعتماد کنید.

سلام عزیزم

من خودم شاغلم بچم از وقتی به دنیا آمدم مجبور شدم پرستار بگیرم واسش

خیلی گشتم یه جای خوب پیدا کنم خداروشکر پیدا کردم

یه موسسه اس اسمش مادرانه که خیلی مطمئنه من یه پرستار گرفتم ازش

چون از موسسه مطمئن تره دیگه

پرستاره خیلی خوب و مطمئن بود سر وقتم میومد

من که خطایی ندیدم ازش 65010352 این شماره موسسه اس خواستی حتما زنگ بزن

عزیزیم منم همین مشکل و داشتم که برای دخترم رفتم از یک شرکت پرستاری که 25 ساله سابقه در زمینه اعزام پرستار در منزل رو داره پرستار کودک گرفتم دختر خانم خوبی بود هم به پسر شیطونم رسیدگی میکرد هم اینکه امور منزل کمک می کرد کارشناس من خانم محمدی بود خدا خیرشون بده ایشون برای من پرستار و اعزام کرد

اسم شرکت امداد پرستاران طپش بود.

من شماره خانم محمدی رو میزارم برات خواستی پرستار خوب بگیری به ایشون زنگ بزنی یک دیقه ای برات پرستار بفرسته.

09102152979

88863529