2777
2789
عنوان

بگم یا نه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرت چجوری شروع کنم به گفتن که بحث بزرگی پیش نیاد 

بنظرم ی جوری ب زن اون مرده بفهمون ک شوهرش ی ادم هیز هس...وگرنه دختر عمو تو نشد یگی دیگه مشکل از مردع هس ک متاهله و خاک بر سرش دنبال کثافت کاری 

بنظرم ی جوری ب زن اون مرده بفهمون ک شوهرش ی ادم هیز هس...وگرنه دختر عمو تو نشد یگی دیگه مشکل از مردع ...

اصن به زن اون مرد دسترسی ندارم و هیچ جوریهم نمیتونم شماره ای چیزی ازش پیدا کنم 

من میرسم به چیزایی که میخوام 😉
اصن به زن اون مرد دسترسی ندارم و هیچ جوریهم نمیتونم شماره ای چیزی ازش پیدا کنم 

درسته دختر عموی شماهم مقصره اما اون مرد معذرت میخام هوسباز مقصرتره..چون حالا دختر عموشما نبود میرفت سراغ یکی دیگه...اگه ب خانواده عموت بگی انگار ی طرفه به قاضی زفتی و دختر عموت همه کاسه کوزه ها میریزه سرش..بنظرم با دختر عموت حرف بزن ک خودشو بکشع کنار بگو اون مرد اگه قابل اعتماد بود ب زنو بچه خودش رحم میکرد بگو ی ادم هوسبازه ک ممکنه هر لحظع توروهم مث زنش پس بزنه .....دختر عموتو نصیحت کن 

😍❤

❤😘

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
دلم واسه خودشم میسوزه اخه کسی که یه زندگیو بریزه به هم خیری از زندگیش نمیبینه 

استارتر ازکجا متوجه این رابطه کثیف شدی 

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤

دوستانی که میگن نگو اختلاف میفته بینشون

الان زندگیشون مگه عاشقانه اس؟میگین زندگیش ازهم میپاشه مگه اینجوری نمیپاشه؟

اتفاقا اون زن شایدم شک داشته باشه به شوهر نامردش ولی نمیتونه اثبات کنه چون زنها حسشون بهشون میگه.

قطعا هرکس جای اون زن باشه دوست نداره یکنفر بدونه توی زندگیش چه خبره ولی خودش بی خبرباشه.

اینابه کنار شاید اون مرد احمق فقط در حد چت باشه وزنش اگه بفهمه شاید آدم بشه چندنفرودیدم درست شدن.

اونی هم که درست نشه بلاخره زنش تکلیف خودشو زندگیشو میفهمه.