2777
2789
عنوان

ترس از دستشویی رفتن تو بچه ها

485 بازدید | 15 پست

یادما یه بار وقتی ۸ سالم بود تو دستشویی گیر کردم. چقدر بد بود 😔

خونه عموم بودم همه رفته بودن بیمارستان واسه ملاقات، من با مادربزرگم بودم. 

خونه شون ویلایی بود و در رو باز میکردی روشویی بود و سمت راست حموم و سمت چپ دستشویی که هر کدوم در جداگانه داشت و سقف راهرو وسط که روشویی بود شیشه ای بود، در حموم و دستشویی هم از این الومیینیومی ها که دو طرف دست گیره جدا داره، چشمتون روز بد نبینه رفتم تو و دستگیره از اون ور افتاد، اون موقع هم نمی دونم تو مدرسه بچه های بزرگتر مارو می ترسوندن که از چاه دستشویی دست خونی میاد و ... 

هر کاری کردم در باز نشد، نیم ساعت تا ۱ ساعت اون تو از ترس داشتم گریه می کردم تا بالاخره مادربزرگم در رو باز کرد و از دیدن من با اون چشمای پف کرده و قرمز ترسید. 

هیچ وقت اون روز رو یادم نمی ره. ☹

الانم خواهرزاده ام ۷ سالشه و از دستشویی به شدت می ترسه، هرچقدرم باهاش حرف میزنم نمیگه از چی؟ 

شمام از این مشکلات داشتید؟ 

من خودم هنوزم از دستشویی گیر کنم میترسم 😀😀همش فک میکنم یه ما ر از سوراخ دسشویی میاد بیرون 😭😭😭😭😭😀😀😀😀

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا این چیزا انقدر تو مغزمون رخنه کرده؟ 

نمیدونم من یه فیلم تو مجازی دیدم که مار میومد بیرون 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
طبیعیه عزیزم درست میشه منم تا ۹ سالگی ترس دستشویی داشتم ولی خوب شدم

منم می ترسیدم دو سه سال طول کشید تا اوکی شه، اما خواهرزاده ام خونه خودشون میره اما باقی جاها اصلا مگه اینکه مامانش باشه باهاش

منم می ترسیدم دو سه سال طول کشید تا اوکی شه، اما خواهرزاده ام خونه خودشون میره اما باقی جاها اصلا مگ ...

اخ دقیقا منم مثل خواهر زادت بودم تا اینکه یک روز مدرسه بودم خیلی خودمو نگه داشتم ولی آخر ساعت خودمو خیس کردم واسم شد تجربه هرجا دستشویی داشتم برم من همیشه میترسیدم از پشت یکی وایساده داره نگام میکنه یا جونور میادولی الان دستشویی بهترین جای دنیاست😂😂😂