2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر

537 بازدید | 34 پست

شوهرم کلا اخلاقش خوب نیس دوست داره حرف فقط حرف اون باشه پارسال این موقع ها میخواست تجارت کنه ماشین خودش و سرویس منو فروختیم با این وعده که طلام بیستر از قبل بهم برمیگرده و این حرفا ولی برنگشت که هیچ اصرار کرد که پول سرویس منو بذاریم رو ماشین بهترش رو بگیریم و مال هردومون باشه ولی من میدونستم اون به من ماشین بده نیس و خلاصه با کلی جنگ و دعوا بلخره من قبول کردم و حتی اوایل میگفت نصف نصف به اسممون میزنیم که اونم نزد و گفت من قراره پولت رو برگردونم الان نه ماشین میده برونم و مثلا بهم اموزش میده و الکی کلی لفت میده که یاد نگرفتی 5.6 ماهه دارم تمرین میکنم اونم هروقت عشقش کشید تا حرفش رو میزنم کی میدی من تنها برونم صداش میره رو هوا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂

و دست پیشم میگیره که من هیچ خیری از زندگی باتو ندیدم همیشه اعصابم خورده ارامش ندارم و زنهای مردم الن و بلن و تو درک نداری و واقعا نمیدونم تکلیفم باهاش چیه تققی به توققی هم بخوره گزارش کار به مامان باباش میده و اوناهم بیشتر پرش میکنن

کار به ماشین نداشته باش بگو عزیززززم  کی طلا برام میخری، تیکه تیکه طلاهاتو بخر 

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
اوووووف متاسفانه اشتباه کرذی طلاتا دادی

خیلی مثل سگ پشیمونم ولی مگه ولم میکرد میرفت میومد میگفت زنداداشم زن نمونه ای طلاهاشو بخاطر زندگیش فروخت داداشم خوشبخته و این حرفا

برو اموزشگاه ثبت نام کن خب

گواهینامه دارم الانم خوب یاد گرفتم ولی چون چندسالی بود نرونده بودم و یادم رفته بود که الان خوب بلدم برونم ولی هزارتا ایراد میگیره و ماشینو نمیده برونم 

کار به ماشین نداشته باش بگو عزیززززم  کی طلا برام میخری، تیکه تیکه طلاهاتو بخر

مگه پول داره طلا بخره فقط تنها چاره ش فروختن ماشین و دادن سهم منه که باااینکارم کلا دیگه باید از هم دور شیم

[QUOTE=112965772]خیلی مثل سگ پشیمونم ولی مگه ولم میکرد میرفت میومد میگفت زنداداشم زن نمونه ای طلاهاشو بخاطر زندگیش 

توام با مردای دیگه مقایسش کن

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن