شوهرم کلا اخلاقش خوب نیس دوست داره حرف فقط حرف اون باشه پارسال این موقع ها میخواست تجارت کنه ماشین خودش و سرویس منو فروختیم با این وعده که طلام بیستر از قبل بهم برمیگرده و این حرفا ولی برنگشت که هیچ اصرار کرد که پول سرویس منو بذاریم رو ماشین بهترش رو بگیریم و مال هردومون باشه ولی من میدونستم اون به من ماشین بده نیس و خلاصه با کلی جنگ و دعوا بلخره من قبول کردم و حتی اوایل میگفت نصف نصف به اسممون میزنیم که اونم نزد و گفت من قراره پولت رو برگردونم الان نه ماشین میده برونم و مثلا بهم اموزش میده و الکی کلی لفت میده که یاد نگرفتی 5.6 ماهه دارم تمرین میکنم اونم هروقت عشقش کشید تا حرفش رو میزنم کی میدی من تنها برونم صداش میره رو هوا
کاش آدم ها مثلقورمه سبزیبودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂
و دست پیشم میگیره که من هیچ خیری از زندگی باتو ندیدم همیشه اعصابم خورده ارامش ندارم و زنهای مردم الن و بلن و تو درک نداری و واقعا نمیدونم تکلیفم باهاش چیه تققی به توققی هم بخوره گزارش کار به مامان باباش میده و اوناهم بیشتر پرش میکنن
[QUOTE=112965772]خیلی مثل سگ پشیمونم ولی مگه ولم میکرد میرفت میومد میگفت زنداداشم زن نمونه ای طلاهاشو بخاطر زندگیش
توام با مردای دیگه مقایسش کن
یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم میکنه میگن اشکال نداره شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن