2777
2789
عنوان

همین الان یهویی+عکس

626 بازدید | 64 پست

سلام خوبین

خوشین تنظیمین؟

همین الان یهویی چیکارمیکنین😑🤐🤐🤐

خاستینم عکس بزارین

منکه بی کار و الاف نشستم هیچ کاری نیس انجام بدم🙁

گفتیم یه تایپک بزنم بلکه یکم گپ بزنیم😆

خونه بالایی خونه دوتا پسره خونه پایینی دوتا دختر

ایول به دخترا😍👇

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تازه از خواب پا شدم همینطوری دراز دارم نینیسایت چک میکنم چشمامو به زور باز نگه داشتم

برای امسال بچه دار شدنم یه صلوات بفرستین لطفا یه بچه سالم و صالح و خوشگل ممنون😘          🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
من شب مهمون دارم ولی اینجا در خدمت شمام

ماشالا چ ریلکس😐همه چیت حاضره؟

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

قشنگی دنیا به وجود زن هاست....

من هیچی هم امتحان دارم هم خوابم میاد حال ندارم بخونم

من یه آفرودیتم   🌼تو میتوانی ساعت ها بنشینی و پشت سر من حرف بزنی   خیال‌بافی کنی  قضاوت کنی ،به من تهمت بزنی یا حتی فحش بدهی اما بهتر است بدانی درست همان لحظه‌ای که تمام وجودت پر از کینه شده من در بهترین کافه‌ی شهر نشستم و بستنی وانیلی می‌خورم با تزیین توت فرنگی🍨🍧🍦 خوشمزه است   امتحان کن  
چه عکس قشنگی..دختر همینه دیگه گرما و قشنگی میده به خونه

دختر نباشه زنگی اقایون جهنمه خدایی😄

منم از معده درد دارم میمیرم حالت تهوع دارم شدید....عوارض قرصهاست خاک تو سرم نمیتونم درست حسابی حامله بشم باید انواع قرصهارو بخورم دیگه چندشم میشه از قرص و دارو و امپول

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستین
من شب مهمون دارم ولی اینجا در خدمت شمام

معلومه همه کاراتو کردی فقط منتظری مهمونا از راه برسن

برای امسال بچه دار شدنم یه صلوات بفرستین لطفا یه بچه سالم و صالح و خوشگل ممنون😘          🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
خوشبحالت من کلی کاردارم..ظرفا کثیف شام ندارم همه چی بهم ریخته س..اما حال ندارم اصلا اههههه

پاشو تنبل خانوم یه اهنگ شاد بزار همزمان کاراتو انجام بده.من ک بیکارم بدتر اعصابم خراب شده.فعلا ک انقد اهنگ گوش دادم و قر زدم خستم😂