2777
2789
عنوان

مهریه

215 بازدید | 32 پست

سلام 

دوستان 

شوهرم خیلی آدم بی درکی هست 

تازه عروس بودم چه بلاها که سرم نیاورده 

خودش و باباش طلاهامو برداشتن و ازم گرفتن 

حالا هم میخوایم جدا شیم

ولی من میخوام حق و حقوقمو بگیرم 

که خیلی خوش به حالش نشه 

مهریه مو اجرا گذاشتم 

چقدر طول میکشه سکه ها پرداخت بشه

الان چند تا‌سکه میدن؟ مثلا‌یکی ۷۰۰ سکه‌مهرش باشه چند تا‌میدن؟

۷۰۰تا هم تعلق میگیره... 

اما در خواست باید۱۱۴تا ۱۱۴تا باشه...

۱۱۴تا اول و ک قاضی تایید میکنه ۱۱۴تا دوم و در خواست میدی تا ۷۰۰تا تکمیل بشه ... 

چیزی ب عنوان کسر مهریه وجود نداره گلم

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان چند تا‌سکه میدن؟ مثلا‌یکی ۷۰۰ سکه‌مهرش باشه چند تا‌میدن؟

من مهریه ام ۵۱۴ تاست 

۲۰۰ تارو از اداره ثبت اجرا گذاشتم حقوقشو توقیف کردم 

بقیه رو از دادگاه اقدام کردم 

وکیل گفته پیش قسط ۱۰ تا میبرن بقیه شو هر چهار ماه یبار یه سکه

اسی قاضی باید تایید کنه .... اموال و توقیف کردی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
شما تجربه شو داری گلم؟

آره مهریه اجرا گذاشتم بعد کلی دوندگی و... که فهمیدم همه چی به نفع مرداس و الکی نیس ملت توافق میکنن و... خلاصه ما آشتی کردیم برگشتیم به زندگی چیزی هم نگرفتم. 

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
فقط حقوقشو توقیف کردم چیزی به نامش نبود 

معمولا بین ۱۵تا ۶۵روز کاری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واااای خداروشکر که برگشتی .الان زندگیت خوبه؟بچه داری؟

قربونت عزیزم 

ممنون 

باردارم 

آره خداروشکر خوبه زندگیمون از اولم بخاطر دخالت مادرش بود که الان دمشو قیچی کردم

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
😑😑😑

چیشد؟؟؟؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت عزیزم  ممنون  باردارم  آره خداروشکر خوبه زندگیمون از اولم بخاطر دخالت مادرش ...

من خیلی سعی کردم شوهرم رو آدم کنم نشد که نشد 

شاید مهریه بهش فشار بیاره و سر عقل بیاد