2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 32 پست
من خیلی سعی کردم شوهرم رو آدم کنم نشد که نشد  شاید مهریه بهش فشار بیاره و سر عقل بیاد

آره البته فقط تنها فایده ای که مهریه اجرا گذاشتن برا من داشت این بود ،قبلش خانواده شوهرم و خودش اصلا نه میومدن دنبالم نه زنگی نه هیچی ،همینکه احضاریه رفت دم خونشون به موس موس افتادن و کوتاه اومدن وو... 

اومد دنبالم وو.. خلاصه تو دادگاه هم شرط گذاشتم براش و... و دیگه اینگونه شد آدم شد

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره البته فقط تنها فایده ای که مهریه اجرا گذاشتن برا من داشت این بود ،قبلش خانواده شوهرم و خودش اصلا ...

واسه منم همینطور گلم 

از اردیبهشت خونه بابامم نه اومده نه چیزی 

خونوادشم از خودش بدترن 

دفعه قبل ازش تعهد گرفتم ولی آدم نشد 😂

واسه منم همینطور گلم  از اردیبهشت خونه بابامم نه اومده نه چیزی  خونوادشم از خودش بدترن&n ...

اینارم ۳ ماه تمام حتی جواب تلفن مارو هم نمیداد بعد مهریه یکسره زنگ میزدن و..بعد من جواب نمیدادم خلاصه تاثیر مثبتی داشت تو زندگیم هرچند هزینه زیادی بابتش پرداخت کردم و تاوان سختی دادم اما مادرش هم دست از سرمون برداشته خداروشکر

واسه منم همینطور گلم  از اردیبهشت خونه بابامم نه اومده نه چیزی  خونوادشم از خودش بدترن&n ...

تا جایی که راه داره هدفت برگشت باشه 

چون خانواده هاشون ارزوشونه جدا شیم 

سفت بچسب به زندگیت 

از ترس مهریه کوتا میاد 

اینارم ۳ ماه تمام حتی جواب تلفن مارو هم نمیداد بعد مهریه یکسره زنگ میزدن و..بعد من جواب نمیدادم خلاص ...

خداروشکرررررر 

تو که بارداری گلم واسه منم دعا کن 

شوهرم همون اول زندگی بهم دروغ گفت ،گفت میرم ماموریت درحالیکه با دوستاش رفته بود شمال 

همون اول کارو به دادگاه کشوند منم بخاطر اینکه کارمان به دادگاه نیفته رفتم خونه دیدم بابا این خیلی پررو شده 

درست ۲۰ روز هرروز میرفتم بیمارستان سرم میزدم 

شوهرم و باباش طلاهامو برداشته بودن النگوهامم ازم گرفتن 

همش حرف از طلاق میزد و اذیت میکرد بار دوم ازش تعهد گرفتم رفتم بازم همون آش بود همون کاسه 

از اردیبهشت اینجام مهریه مو اجرا گذاشتم فعلا حقوقش توقیف شده الان از دادگاه شکایت کردم 

بعضی وقتا میگم طلاق بعضی وقتام میگم شاید آدم شد 

خداروشکرررررر  تو که بارداری گلم واسه منم دعا کن  شوهرم همون اول زندگی بهم دروغ گفت ،گفت ...

الهی که هرچی بصلاحته اتفاق بیفته عزیزم 

از اردیبهشت تا حالا هیچ خبری ازش نداری؟ نیومد دنبالت اصلا؟

الهی که هرچی بصلاحته اتفاق بیفته عزیزم  از اردیبهشت تا حالا هیچ خبری ازش نداری؟ نیومد دنبالت ا ...

فدات عزیز

نه گلم 

یکی دوبار تو دادگاه دیدمش میگفت برگرد و فلان 

اما میدونم راضی به طلاقه 

یه جورایی هم خونوادش نمیذارن 

میدونی اون میخواست با اذیت هاش من بگم مهرم حلال جونم آزاد اما کور خونده 

مهریه مو ازش میگیرم 

تا بدونه با زندگی یه دختر بازی نکنه 

شایدم از سکه ها ترسید و به غلط کردن افتاد 

فدات عزیز نه گلم  یکی دوبار تو دادگاه دیدمش میگفت برگرد و فلان  اما میدونم راضی به طلاق ...

آره از حقت نگذر همون حقشوقشو توقیف کردی بس هفت پشتشه

چیکاره ست گلم؟ جسارت نباشه ها 

کارمنده 

ولی خب ماشین رو زد بنام مادرش هنوز دارم میسوزم از غصش

من از ترس اون زمین اومد سراغم

هنوزم از توقیف درش نیاوردم که نزنه اسم کسی دیکه

کارمنده  ولی خب ماشین رو زد بنام مادرش هنوز دارم میسوزم از غصش من از ترس اون زمین اومد سراغم ...

اهان 

مال منم از همون اول ماشینش به اسم مادرش بود 

خونه هم ،خونه باباش زندگی میکردیم 

تو از دادگاه شکایت کردی یا اداره ثبت؟تکلیف سکه هات چی شد