2777
2789
عنوان

ینی به نظرتون با این شرایط میتونیم خونه بخریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 54 پست

انشاا..ک میشه پول وام ازواجتون تا سال دیگه ک میخایین برید سرخونتون بذار مسکن بعد یکسال شصت تومن به هرکدوم میدن ک جمعا میشه با پولی ک گذاشتی 180قسطش 1300هست بعد موعد وامتون ک رسید پنجاه هزارتومن ته حسابتون بذارید ک امتیاز حسابتون براتون بمونه بعد پول وام ازدواج بردارید خونه اجاره کنید و اون یکو نیم ک میگید اضاف میارید پس انداز کنید هروقت پولتون به حد رسید برید وام بگیرید خونه بخرید ایشاا..ک منظورم درست رسونده باشم

من هرجا نظر میدم نظر خودمه طرز فکر خودمه لطفا ریپلای نکنین جواب بدید من سوال استارتر جواب دادم نه به شما دوست عزیز

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس اندازت بعد ی سال تازه میشه ۱۸ تومن

خونه ارزون ارزون حساب کنی متری ۷ تومن،۴۰ متر میشه ۲۸۰ میلیون.بعد ۱۵-۱۶سال میتونی با پس اندازت ی خونه ۴۰ متری بخری

تااااازه اگه ایران رو دانمارک حساب کنیم با تورم صفر

2803
الان ما یه واحد شصت متری دیدیم میگه ۴۰ تومن پیش ۱ تومن اجاره وام مسکن هم آخه خیلی میکشن روش

دیگه تاوام نگیری نمیشه مابعد پنج سال باهمین وام مسکن خونه خریدیم راسته قسط میدیم ولی دیگه خیالمون راحته یه خونه داریم سود وام هشت درصدهست

من هرجا نظر میدم نظر خودمه طرز فکر خودمه لطفا ریپلای نکنین جواب بدید من سوال استارتر جواب دادم نه به شما دوست عزیز
2804
2805
هشت در صد که حداقل باید بیست سال قسط بدی 

اگر بیای تو خونه ما دیگه اسباب کشی نداری پول جمع کن همونو بخر من خیلییی اون خونه رو دوست دارم با جون و دلم تزئینات کردم ولی نمیشه با مادرشوهر یک جا بود

پسرم ❤❤😍😍😘😘
2801