2777
2789
عنوان

دوستان ی سوال خانومانه

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 24 پست
ترشح رنگی بوی زننده خارش سوزش

اهان خب خداروشکر من اینارو ندارم بوی بدم خودم حس نمیکنم فقط خواسم مطمعن بشم مرسی ازتون ‌

آدمهایی هستند که خیلی وجود دارند.نمی گویم خوبند یا بد،چگالیِ وجودشان بالاست.اصلا یک امضا هستند برای خودشان! افکار،حرف زدن،رفتار و هرجزئی از وجودشان امضادار است.اینها به شدت خودشان هستند.یعنی تا خودشان نباشند اینطور خاص و امضادار نمی شوند که! در یک کلمه،شارپ هستند و یادت نمیرود هستن هایشان را،بس که حضورشان پررنگ است و غالبا هم خواستنی.رد پا حک میکنند اینها روی دل و جانت،بس که بَلدند باشند...این آدمهارا هروقت به تورت خورد،باید قدر بدانی...دنیا پراز آن دیگریهای بی امضائی است ،که شیب منحنی حضورشان،همیشه ثابت است!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استفاده نکن چون ضرر داره مخصوصا اگه حساس باشی روزی ی بار با شامپو بچه بشور و کامل خشک کن لباس زیر ...

اره تجربه منم هس اگه لباس زیر نپوشم خیلی بهتره 

لطفااا به هررر کی میپرستی لایکم نکن برام پست بزار ذوق کنم  ❤❤😙😙😍

در صورتی که ترشحاتت بوی بد بده خودت متوجه میشی

خدا را شکر این طوری نیستی

من یه بار اینطوری بودم خیلی بوی بدی هست و لباس زیرت بو میگیره و متوجه میشی

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.......
من با دکتر صحبت کردم گفتم هیچگونه ژلی استفاده نکن چون phبدن رو بهم میزنه باعث میشه بیشتر عفونت بردار ...

خوشم اومد دکترت خیلی عاقل بوده

اره تجربه منم هس اگه لباس زیر نپوشم خیلی بهتره 

دقیقا

تو خونه اصلا استفاده نشه خیلی بهتره

من اخرین بار که عفونت گرفتم ۶ سال پیش تو دوره عقد بود 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

دقیقا تو خونه اصلا استفاده نشه خیلی بهتره من اخرین بار که عفونت گرفتم ۶ سال پیش تو دوره عقد بود&nb ...

من زمانی که لباس زیر میپوشیدم همیییشه عفونت داشتم همیشههه 

ولی وقتی که شب موقع خواب دو شب اینکارو کردم فقط عسل مالیدم به واژنم و دیگ لباس زیر نپوشیدم خداروشکر اصلا عفونت نگرفتم

دقیقا تو خونه اصلا استفاده نشه خیلی بهتره من اخرین بار که عفونت گرفتم ۶ سال پیش تو دوره عقد بود&nb ...

اره حتی بهش گفتم یکبار اقدام کردم برا بارداری نشده گفتتخم هویج بخور  تو سرکه و نمک دریا با اب بشین چند بار انجام دادم ماه بعد باردار شدم تازه من خودم از اونام سریع عفونت برمیدارم ولی اونکارو کردم خیلی خوب بود بارداریمم چون عفونت نداشتم اصلا دردم نداشتم حتی موقع لانه گزینی بچه