ببخشید این سوال و مطرح میکنما ولی میخواسم ببینم خوشبو کننده ی واژن چیه؟لازمه حتما استفاده کنیم؟ضرر نداشته باش؟اصن از کجا میفهمیم واژن بوی بد میده چون ی بوی طبیعی داره ک مال خودشه منظورتون اونه؟از کجا باید بفهمیم عفونت داریممثلا؟
آدمهایی هستند که خیلی وجود دارند.نمی گویم خوبند یا بد،چگالیِ وجودشان بالاست.اصلا یک امضا هستند برای خودشان! افکار،حرف زدن،رفتار و هرجزئی از وجودشان امضادار است.اینها به شدت خودشان هستند.یعنی تا خودشان نباشند اینطور خاص و امضادار نمی شوند که! در یک کلمه،شارپ هستند و یادت نمیرود هستن هایشان را،بس که حضورشان پررنگ است و غالبا هم خواستنی.رد پا حک میکنند اینها روی دل و جانت،بس که بَلدند باشند...این آدمهارا هروقت به تورت خورد،باید قدر بدانی...دنیا پراز آن دیگریهای بی امضائی است ،که شیب منحنی حضورشان،همیشه ثابت است!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ژل بانوان بگیر برا عفونت هم جکاپ برو پیش دکتر میگه بهت داری یا ن
ن میخواسم ببینم علائمش چیه؟اخه من هنوز ازدواج نکردم در واقع نامزدم
آدمهایی هستند که خیلی وجود دارند.نمی گویم خوبند یا بد،چگالیِ وجودشان بالاست.اصلا یک امضا هستند برای خودشان! افکار،حرف زدن،رفتار و هرجزئی از وجودشان امضادار است.اینها به شدت خودشان هستند.یعنی تا خودشان نباشند اینطور خاص و امضادار نمی شوند که! در یک کلمه،شارپ هستند و یادت نمیرود هستن هایشان را،بس که حضورشان پررنگ است و غالبا هم خواستنی.رد پا حک میکنند اینها روی دل و جانت،بس که بَلدند باشند...این آدمهارا هروقت به تورت خورد،باید قدر بدانی...دنیا پراز آن دیگریهای بی امضائی است ،که شیب منحنی حضورشان،همیشه ثابت است!
من با دکتر صحبت کردم گفتم هیچگونه ژلی استفاده نکن چون phبدن رو بهم میزنه باعث میشه بیشتر عفونت برداری گفت با اب خودتو بشور روزی ۸لیوانم اب بخور که اگه عفونت دستگاه ادراری داری رفع بشه یا ی دوره دو هفته مترونیندازول هر ۸ ساعت بخور