2777
2789
عنوان

قبل پری

61 بازدید | 3 پست

دو سه روز مونده به موعدم وحشتناک میلم به غذا زیاد میشه و هیچ جوره نمیتونم جلوی خودمو بگیرم، کل ماه رعایت میکنم و کم میخورم و ورزش میکنم ولی این چند روز جبران میشه، خیلی ناراحتم چیکار کنم به نظرتون؟

دو سه روز بعد پری شدن هم خوب میشم

جلو خودتو بگیر خب با چیزای الکی خودتو سیر کن من خودم ب شخصه هروقت دلم وحشتناک هوس هله هوله میکنه میرم میوه میخورم😬

آدمهایی هستند که خیلی وجود دارند.نمی گویم خوبند یا بد،چگالیِ وجودشان بالاست.اصلا یک امضا هستند برای خودشان! افکار،حرف زدن،رفتار و هرجزئی از وجودشان امضادار است.اینها به شدت خودشان هستند.یعنی تا خودشان نباشند اینطور خاص و امضادار نمی شوند که! در یک کلمه،شارپ هستند و یادت نمیرود هستن هایشان را،بس که حضورشان پررنگ است و غالبا هم خواستنی.رد پا حک میکنند اینها روی دل و جانت،بس که بَلدند باشند...این آدمهارا هروقت به تورت خورد،باید قدر بدانی...دنیا پراز آن دیگریهای بی امضائی است ،که شیب منحنی حضورشان،همیشه ثابت است!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جلو خودتو بگیر خب با چیزای الکی خودتو سیر کن من خودم ب شخصه هروقت دلم وحشتناک هوس هله هوله میکنه میر ...

منم میرم سر میوه و سالاد، اما میوه هم زیادش خوب نیس که، مثلا موز و خرمالو و سیب قندشون بالاس

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792