2777
2789
عنوان

لطفا برای خرید سیسمونی کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 107 پست
من کهنه شور گرفتم ولی اصلا استفاده نکردم نمیدونم چرا.... اره بنظر منم کریر نگیر صندلی ماشینم از الا ...

پسر من تو روروئک نمینشست ... گذاشتمش تو روروئک فامیلمون ننشست خدا رو شکر که نگرفتم

لباسای بچه رو با چی میشورین؟

بچم ب دنیا نیومده

ولی با دست میشورم چهارتا تیکه کوچیکه 

اونایی هم ک نجس نشده تو ماشین لباس شویی برنامه لباس بچه میشورم

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کریرخریدیم اصصصلابکارنمیاد....قنداق فرنگی عالیه...کالسکه بابام خواست بخره نذاشتم

چرا ؟ همش بغل میکنید بچه رو؟ سخت نیست؟

حرف حساب رو باید گوش کرد ، حالا هر کسی که گفته باشه!  
بعد برای چهار تا تیکه لباس کوچیک ماشین لباسشویی روشن میکنی سخت نیست؟ اونجوری روزی چندبار باید ماشین ...

چه مایعی میریزین تو کهنه شور برا شستن لباسای بچه؟

به دستان خدا خیره شدم ، معجزه دیدم🤩
بعد برای چهار تا تیکه لباس کوچیک ماشین لباسشویی روشن میکنی سخت نیست؟ اونجوری روزی چندبار باید ماشین ...

من با دست ميشستم. لباساي بچه خيلي كوچيكه، زود شسته ميشه

بعد از ١٨ ماه هم ميندازم لباسشويي با لباساي خودمون ديگه

مگه خودمونو چجور بزرگ كردن؟؟

کریر زیاد مصرف نداره نخر.به جای تختم از این گهواره ها هستش از اونا بخر فک کنم از تخت ارزونترم در بیا ...

مارک خاصی یا مدل خاصی تو نظرت هست بهم بگی؟

پسر من سه ماهشه 

کریر خیلی کاربردی نیست ‌‌کلا یک ماه و نیم استفاده شد .

قنداق چسبی اصلا استفاده نشد . 

تاب برقی خیلی کاربردیه و من ۱ ماهش که شد براش خریدم و کاش از همون روز اول خریده بودم بسکه راضی هستم و اینجوری باعث نمیشه هی بچه رو بغل کنم و بغلی بشه . 

وان حمام کاربرد نداره فعلا اما صندلی حمام براش بگیر که راحت حمومش بدی. 

تخت پارک کنار تختم الان استفاده میکنه اما وقتی به دنیا اومد همش تو تخت خودم بود و میگفتم کاشکی ازون تخت کوچیکهای کنار مادر خریده بودم براش که میچسبه به تخت خودمون . 

لباس زیاد نگیر که تند تند کوچیک میشن و دلت میسوزه . 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
پسر من تو روروئک نمینشست ... گذاشتمش تو روروئک فامیلمون ننشست خدا رو شکر که نگرفتم

منم نگرفتم

میگن واسه اناتومی بچه خوب نیست

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
به سلامتی . مبارکا باشه.  نظراتت خوبه. منم کریر و روروئک نخریدم. کالسکه خریدم خیلی کاربرد د ...

ممنون عزیزم

جا برای هم گهواره هم تخت ندارم متاسفانه باید یکیشو بگیرم که بیشترین کاربردو داشته باشه

من کهنه شور گرفتم ولی اصلا استفاده نکردم نمیدونم چرا.... اره بنظر منم کریر نگیر صندلی ماشینم از الا ...

چرا کهنه شور مصرف نشد؟ روروئک مال چند وقت به بعده؟

عزیزم همه ی وسایل بستگی ب این داره بچه ازش استفاده کنه یا ن. من بچم تو کریر میموند ولی تو کالسکه و صندلی ماشین خودشو میکشه واینمیسته.. مینی واشم اگه جاشو داری ک یجا ثابت بزاری خوبه 

مارک خاصی یا مدل خاصی تو نظرت هست بهم بگی؟

ن والا حالا بستگی به بودجت داره ولی دوستان بهتر راهنماییت میکنن چون من خودم کالسکه و کریر و این چیزا نخریدم چون زیاد بیرون برو نیستم مصرفم نمی شد ولی روروئک خریدم اصلا عصای دسته خیلی کمکم شد

به من ک گفتن کریر خیلی خوبه منم گرفتم فعلا ببینم دنیا بیاد چجوریه ،من مارک دلیجان گرفتم ارزونم هس ۱۸۰تومن 

کالسکه فعلا نگرفتم بعد با پول کادوهاش میرم میخرم صندلی ماشینم ۶،۷ماهیش میخاد فعلا زوده 

کهنه شور هم بهم گفتن نگیر الکیه همه بهم گفتن ب صورت جداگونه بنداز تو لباسشویی تایم کم ..

کلیییی لباس خوشکل دارم تو کانال تلگرامم با قیمتای استثنایی 
چرا ؟ همش بغل میکنید بچه رو؟ سخت نیست؟

کریردست وپاگیروخطرناکه....توقنداق بغلمونه

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤