2777
2789
عنوان

لطفا برای خرید سیسمونی کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 107 پست
۱. من وقتی رفتم بازاربه این نتیجه رسیدم تمام اتوماتشو گرفتم چون دستیارو باید ابشو خالی می کردی و ... ...

إ تمام اتوماتم هستش؟ چه خوب

حرف حساب رو باید گوش کرد ، حالا هر کسی که گفته باشه!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچم ب دنیا نیومده ولی با دست میشورم چهارتا تیکه کوچیکه  اونایی هم ک نجس نشده تو ماشین لباس شو ...

ماشین من برنامه لباس بچه نداره ، چند دقیقه ایه برنامه ش؟

درمورد کهنه شور برو دیجی کالا کامنتای محصولات مختلف رو بخون خیلی کمکت میکنه

منم روروئک نمیخوام ولی درمورد کالسکه و کریر هنوز به نتیجه نرسیدم🤕یه مدل پسندیدم نزدیک دو تومن یکی هم نزدیک شیش تومن برا هردوتاشم دلیل دارم هنوز انتخاب نکردم.

لوازم بهداشتی فیروز رو تو دیجی کالا خیلی ازش تعریف شده

لباساییم که تا الان خریدم ایرانی بوده و خیلی لطیف هستن

وسایل غذایی رو هنوز نخریدم با وسایل بهداشتی

تخت و کمدم مدل میگیرم میدم تولیدی ایشالا ،چون همه میگن تو فروشگاه خیلی گرونتر در میاد

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
من دلم میخاد این کالسکه رو بخرم ۱۲۰۰قیمتشه خیلی راحت جمع میشه و فضای کمی رو میگیره خارجیه 

بدنه شم الومینیوم خوبه

ماشین من برنامه لباس بچه نداره ، چند دقیقه ایه برنامه ش؟

نمیدونم ولی فکر کنم بیست دقیقه ای میشوره

ببین سخت نگیر چهارتا لباسه با دست بشور بنداز رو بند. خشک بشه

دوست من بیبی واش گرفت خدا شاهده فقط روز سیسمونی دیدنش از کارتن در اورد سه ماه بعد تولد بچش نو. نو فروخت 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

۱_ مینی واش خیلی خوبه اگه جاشو داری و از نظر بودجه کم نمیاری منم که نخریدم اشتباه کردم.تا میشه تمام اتوماتیک بردار.مارک خوب و ضمانت داشته باشه

۲_کریر که کلا چیز بیخودیه.بچه من اصلا نمیشینه داخلش.اگه خودت بیشتر باماشین میری بیرون و پیاده روی نداری صندلی ماشین بگیر وگرنه کالسکه بهتره.روروئک هم من خریدم.البته خونم کوچیکه حتما بچه نمیتونه باهاش بگرده همه جا

۳_ من تخت نگرفتم گهواره گرفتم، بعد که بچه به دنیا اومد دیدم رفلاکس داره نمیتونم به پشت بخوابونم باید به پهلو باشه که تو گهواره امکانش نیس.کاش تخت کوچولو برداشته بودم

من با دست ميشستم. لباساي بچه خيلي كوچيكه، زود شسته ميشه بعد از ١٨ ماه هم ميندازم لباسشويي با لباساي ...

من حتی جورابم با دست نمیشورم ،کلا زورم میاد