2777
2789
عنوان

بی بی چکممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 65 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا..خبرشو بهم میدی??

تا ساعت ۴ میام تاپیک میزنم😭

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
اینم بی بی چکه دیروز صبح من الان دارم میرم جواب آز بگیرم دعا کن مامان شده باشم

امدی تا پیک بزن بیایم برقصیم😁😂

فقط منتظر 🤰اون روزم که دنیا بیای کو چولویی مامان اون روز بهترین روزه برام میشه واسه سلامتی کوچولو یه صلوات بفرستین😘
ممکنه اشتباه باشه???

نه  منم مثل تو بی بی زدم مثبت شد  البته با حدود  دو هفته تاخیر  بی بی زدم مثبت شد  خوشحال شدم که باردارم  همسرم کلی خوشحالی کرد  فرداییش  زرت   پریود شدم😂😂   ریده شد به حال جفتمون      یهو  دیدم عصرش خونریزی کم شد   در حالیکه من پریود میشم  خونم زیاده  ولی دیگ خیلی تو ذوقمون خورده بود    دو سه همینطور گذشت  یه لحظه مثل لکه بود یه لحظه مثل پریود       که خیلی غیر عادی بود واسم   رفتم دکتر برام سونو  نوشت   رفتم سونو  گفت  خانم حامله ۷ هفته ای و ضربان قلبشم برام گذاشت 😍😍  همسرم که عاشق نی نی بود  بغض کرده بود         دلیل  اون لکه و خونریزیمم هماتوم ۴ سی سی دور جفت بود  که با یک ماه استراحت مطلق و استفاده ی شیاف  خداروشکر برای سونوی غربالگری اول  رفتم   برطرف شده بود   

یه لحظه گفتی باورم نمیشه باردارم  یاد خودم افتادم

نشد یه آرزویی بکنم  و ریده نشه بهم؛
خیلی خیلی ممنون قربونت برم عزیزدلم انشاالله

تو هم دعا کن هرچی خیره برام پیش بیاد.نميخام ناشکری کنم.ولی فکرشو نمی کردم الان حامله بشم

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
نه  منم مثل تو بی بی زدم مثبت شد  البته با حدود  دو هفته تاخیر  بی بی زدم مثبت ش ...

خدا حفظش کنه.من واقعا الان تو شوکم.اشکام گوله گوله مياد

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
نی نی تابستون دنیا میاد👯👼👼👼

وای خدا یا.دستام ميلرزهها

عزیز دلم  ان شاءالله بزودی حامله میشی از خدا میخام دامن همه منتظرارو سبز کنه   خیلی ناراحت ...

ممنون گلم فدات 😘😘😘😘😘😘

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
تا ساعت ۴ میام تاپیک میزنم😭

منتظر خبرخوبتم