2777
2789
عنوان

بی بی چکممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 65 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای انقدربجای شماهیجان زده شدم که تپش قلب گرفتم  خداروشکر مامانی تازه 😍😍😍😍😍😍

ممکنه اشتباه باشه???

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
وای انقدربجای شماهیجان زده شدم که تپش قلب گرفتم  خداروشکر مامانی تازه 😍😍😍😍😍😍

عزیز دلم  ان شاءالله بزودی حامله میشی از خدا میخام دامن همه منتظرارو سبز کنه   خیلی ناراحت شدم  امضاعتو خوندم  اصلا  ناامید نشو  تو این پیشرفت و تکنولوژی هیچ کسی نازا نیست

نشد یه آرزویی بکنم  و ریده نشه بهم؛
دکتر بهم گفته بود خیلی طول می کشه تا باردار شی.فقط ی بار تو این 4سال .دوهفته پيش از دستم در رفت.اصلا ...

داروخوردی؟

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 
علائم نداشتی 

چرا سوزش ادرار.تو پهلومم درد داشتم.پاهایم درد.اعصابمم خراب.منتظر پری  بودم

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
داروخوردی؟

ن هيچييييي

چرا سوزش ادرار.تو پهلومم درد داشتم.پاهایم درد.اعصابمم خراب.منتظر پری  بودم

چن سالته

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 
ن به این پررنگ داره میگه مامان من تو دلتمماااااا😊

واقعاااا برم آزمایش??

اینم بی بی چکه دیروز صبح من

الان دارم میرم جواب آز بگیرم دعا کن مامان شده باشم

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
استرس نداشته باش عزیز خوش باش انشاالله خدا بهت بچه سالم و صالح بده واسه منم دعا کن

انشاللللله ازته دلممممم ميخام حضرت زهرا دامن تو سبز کنه.دامن همه منتظرا

اینم بی بی چکه دیروز صبح من الان دارم میرم جواب آز بگیرم دعا کن مامان شده باشم

ایشالا..خبرشو بهم میدی??