2777
2789

امروز روز پنجم انتقالمه

دو روز اول با حس اینکه ۱۰۰درصد مثبت میشه و من باردارم حالم عالی بود

شوووووهرم،بنده خدا مثل پروانه به دورم میچرخه و نمیزاره تکون بخورم😣

خیییییییلی خوشحاله،دلم براش میسوزه

کی اخه برای بار اول انتقالش مثبت شده که برای من بشه؟؟؟؟

الان که روز پنجمه حالم خوب نیست و افسردم

به شوهرمم فتم امیدوار نباش،نزار بیشتر از این شرمندت بشم و عذاب ودان داشته باشم

اونم کلی قربون صدقم رفت و گفت فدای یه تار موت،اشکال نداره

بچه میخوایم چیکار؟؟؟ خودت مهمی

میدونم دلش بچه میخواد و تحمل میکنه،اخ که دلم براش کبابه😭😢

دست به دامن خدام،به تمام مقدسات قسمش دادم

تورو خدا از ته دلتون برام دعا کنید،محتاجم به دعاتون

اسم شوهرت هادی هست؟ انشالله بزودی مامان بشی 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاءالله خدا بهتون بچه های صالح ، سالم و زیبا بده که براتون بمونن و نامدار باشن 

هم دل شما و شوهرت شاد بشه ، هم تمام اونایی که منتظر بچه هستن خدا با بچه های سالم و زیبا و صالح دلشونو شاد کنه

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

عزیزم امیدت و از دست نده من خودم بار اول مثبت شد و باردار شدم بااینکه یه بار مثبت شدو بچه دار شدم برای بچه ی دوم اصلا امید نداشتم میگفتم این دفعه نمیشه ولی شوهرم میگفت توکلت بخدا باشه خدا خواست و این بار هم با اول مثبت شد پس از خدا بخواه ایشالله که میشه 

عضو گروه آبی ..وزن شروع ۶۹ ...وزن هدف ۵۹ ...شروع ۱۴۰۰/8/23 من میتوانم 💪
بخدا با حرفت گریم گرفت،مرسی عزیز دلم میشه بگید چه مراقبتی انجام دادی؟؟؟

فقط استراحت مطلق پرهیزازیبوست میوه واب فراوان توالت فرنگی عزیزم فقط انرژی مثبت بده وازخدابخاه