2777
2789
عنوان

پروتز واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 17736 بازدید | 141 پست
وای آره شوهر منم... 😅😅😅چراهمچینن ایناااا؟؟؟طبیعیه عایا؟؟ ؟به شوهرم میگم تواینجوری میکنی فک میکنم ...

منم حس میکنم طبیعی نیستن اخه ارایش هم نمیکنه انجام بدم اصلاح هم که میرم نمیفهمه خنگه

یا رب العالمین
داره تبلیغ میکنه بابا واسه دکتر چقد حرص خوردیم

اره هی میگه دکتر بهمن دکتر بهمن 

اینستا فعال شه میرم ریپورتش میکنم 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای آره شوهر منم... 😅😅😅چراهمچینن ایناااا؟؟؟طبیعیه عایا؟؟ ؟به شوهرم میگم تواینجوری میکنی فک میکنم ...

اره بابا طبیعیه🤣🤣 

بیخیال بابا اینا که آنقدر تز برا زیبایی(پروتز فلان و عمل فلان)  زن هاشون میدن مرد زندگی نیستن

" عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋
دمت گرم. منم همینم والا😅

اسی ناراحت نشیااا... اما من اومدم نینی سایت قدر شوهرمو بیشترمیدونم واقعا... حتی دوس نداره موهامورنگ کنم.. میگه آسیب میبینه موهات.... پروتزو ایناکه بماند

من سينه هام خيلي بزرگند البته چاقم هستم ولي سينه هام خيلي بده طوريه كه تو اولين ديدار هاهمه بهم ميگندشوهرم گفت يه بچه بياري ميزارم بري جراحي ولي الان كه دارم ماه شماري ميكنم براعمل يعني چندماهه ديگه بچم و ازشير ميگيرم ميگه نه من پول نميدم يكي ديگه همبايد بياري ،بعدش بري،خلاصه بگم هر كاري كني مردا يه حرف ديگه هم دارند برا گفتن آخه شوهرمن اصلا فكرنميكنه كه الان ما بچمون كوچيكه تا من بخوام يكي ديگه بيارم ميشه سه ٤سال ديگه وتموم جووني من كه الان بايدلباس خوب بپوشم و وتو جمع باشم رفته تو پيري ميخوام چكاركنم بعدشم اينكه من از گردن و كمر واينا داره واقعا بهم فشارمياد ولي نميدونم چرا متوجه نيست،خانما كسي هست مشكله من و داشته باشه راهي برا كوچك كردن سينه يا لاغرشدن انجام داده باشه؟كمك كنيد خواهشا

اه بسه دیگه چه قدر مسخره و توهین اره شوهرا شما خیلییییی چشم و گوش بستن شوهر این بیچاره از فضا اومده

اسم کاربر یادم نمیمونه شاید یه تاپیک باهات بحث کنم یه تاپیک دیگه قربون صدقه ات برم 🙃🙃🙃🙃
منم حس میکنم طبیعی نیستن اخه ارایش هم نمیکنه انجام بدم اصلاح هم که میرم نمیفهمه خنگه

وااااای من یه بار موهامو رنگ روشن گذاشتم نفهمید. رفتم جلوش گفتم من تغییر کردم عایا؟ بعد دوساعت نگاه کردن با شک میگه ابروتو ورداشتی😅😅🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️