2777
2789
عنوان

دوستم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 50 پست

تا پول نداریم فکر‌میکنیم همه چی پوله

همینکه پول داشته باشیم میفهمیم واقعا راست میگن که همه چی پول نیست

اگر از زندگیتو اخلاق همسرت راضی هستی اینکارو نکن بجاش تلاش کن باهم باشین و‌پیشرفت‌کنین

منم‌بودم نه میگفتم . همه چی پول نیست همین آرامشی که الان داری با یه مرد ۱۵ سال بزرگتر و یه بچه همراش شاید نمیتونستی داشته باشی

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااا بی خیال بزن تو دهن دوستت بگو من همین شوهر دهاتیو میخوام

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 

اون آقا باید با کسی ک مثل خودش قبلا ازدواج کرده بوده، ازدواج می کرده. با حرفای این (به ظاهر)دوستت، هوایی نشو

قسمتت همین شوهرت بوده 

پشتش باش و به حرف هیچ کسی گوش نده

روزی آدما هم هر جا و هر موقعیتی که باشن بهشون میرسه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

جدا نشو

چه گناه بزرگی میکنن میخوان تو رو به حدایی بکشونن....اصلا از کجا معلوم جدا شی رو حرفشون بمونن...

ارتباطتت رو قطع کن اینا شیطونن تو گوش آدم میخونن.

تو مجرد بودی ، اون مطلقه و بچه دار... قطعا شرایط یکسانی رو تجربه تکردین، نذار چارتا چیز ظاهری گولت بزنه.

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...

دلم واس شوهرت سوخت😥

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
منم‌بودم نه میگفتم . همه چی پول نیست همین آرامشی که الان داری با یه مرد ۱۵ سال بزرگتر و یه بچه همراش ...

وای چرا اینجوری میشه بعضی کامنتارو برعکس میثاره نمیتونم بخونم چی نوشتی😂😂😂

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 

[QUOTE=112880876]دیوونه شدی؟؟؟شوهردسته گلتوول کنی بری بچه ی یکی دیگروبزرگ کنی تااخرعمرم بادیدن اون بچه حورزن سابقوحس ...[/QUOTE

Hozor...حورزن#

گوشیم کیبورد مشکل پیداکرده

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

عزیزم ببخشید ولی واقعا برا طرز فکر خودت متاسف باش .

شوهرت بخاطر اسایش تو داره زحمت میکشه و با شرافت کار میکنه .

اونوقت تو فکر قبل ازدواجتی و پول اون یارو؟

تضمینی بود با اون داداش دوستت ازدواج میکردی خوشبخت میشدی؟

من بودم با اون ادم به ظاهر دوست قطع رابطه میکردم

عزیزم بچسب به زندگیت به دوستتم بگو درست صحبت کنه. اختلاف سنیتون زیاده بعدشم یه بچه داره و از همه مهمتر مامان بچه هنوز حضور داره خیلیا رو دیدیم شوهره برا زن اولش پشیمون شده. آرانشتو بهم نزن. در ضمن دوستت یه حس منفی ناخداگاه بهم داد. مواظب باش. 

داداشش اگه درست حسابی بود زن اولش طلاق نمیگرفت

پولشم بدرد عمه ش میخوره

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل