2777
2789
عنوان

دوستم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداشش زن نمیخواد، پرستار بچه مجانی میخواد که کلی هم خدمات آشپزی و نظافت و...ارائه بده.

اگه واقعا زن میخواست با توجه به تعریف شما از موقعیت ایشون ، کیس های هم رشته خودشون کم نیستن 

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم

همین الان‌من مجردبودم وباچه شرایط ایده الی شوهرم دوماه عقدبوده جداشده بود..

روزی نیست خودموسرزنش نکنم که تولیاقتت یک پسرمجروبودو...اگرچه شوهرم مردخیلی خوبیه ودوسش دارم ولی این احساس ناراحتم میکنه..انوقت چه برسه طرف فرزندمشترکم داشته باشه دیگه فاتحه😐😐

خواهااین افکاراحمقانه روبریزبیرون.

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

تو شوهرت رو دوست نداری ؟؟۱۱ ماهه عقدی الان به این نتیجه رسیدی کاش به دوستت جوای مثبت میدادی؟بابا پسر مردم رو بدبخت نکن..معلومه علاقه ای بینتون نیست 😐...

خدا بهترین نعمتی که بهم داد خودش بود.حس بودن با خدا خیلی زیباست

همون نوقع ک اون ب ظاهر دوستت میگفت شوهرت دهاتیه باید دهنشو از سه ناحیه جر میدادی

دلم واسه شوهرت سوخت

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

ببخشیدا مقصر خودتی

احدی تا این اندازه حق دخالت در زندگی شخصی کسی نداره حتی پدر و مادر

خودت طوری رفتار کردی ک اطرافیانت اینقد گستاخ شدن

طوری رفتار کن که کسی فکر مداخلات این طوری به سرش نزنه

دوستت شاگرد شیطان هس!

سلام خوبی شما  اتفاقا خیلی به فکرت بودم  الان چه کار می کنی هنوز ازدواج نکردی

سلام عزیزم. نه ازدواج نکردم.‌ برادرم خونه داده بهم نشستم فعلا.  

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل

به آینده فکر کن.از اینکه باهاش می سازی یا نه.به موقعیت الانش توجه نکن.زندگی خاله بازی نیست که. اتفاقا از اونایی که طلاق گرفتن باید زیاد ترسید.تازه شوهر داری و نباید این موضوع ها فکرت رو درگیر کنه، رابطه ات رو با دوستت کم کن چون باید تشویقت کنه با شوهرت زندگی کنی نه اینکه به فکر طلاق بری

تو اگر ادم عاقل و عاشقی بودی همون موقع میزدی دهنش میگفتی متاهلم و شوهر دارم یعنی دوسش دارم!نه ک اسم ی مرد دیگه رو واست بیاره.بیچاره شوهرت.گویا دوسش نداری ک مقایسع میکنی.اول ب بلوغ فکری برسین بعد ازدواج کنین.

میدونم نمیخوای جدا شی 

اما وقتی تو زندگی به مشکل برمیخوریم فکر و خیال میکنیم اگه به فلانی جواب میدادم الان خوشبخت بودم هزار فکر دیگه 

بیخیال فکر نکن

انشالله زندگیتو میسازی و عالی میشه 

دوست عزیز من اگه یاد بگیری تو مسائلی که به شما مربوط نیست قبل اعلام وجود به خودت بگی*به من چه * دیگه کسی بهت نمیگه **به  تو چه**. یادبگیر خودت احترام خودت و نگهداری ☺️من از سال ۸۷ اینجا عضوم کاربریم {کیاناز} بود و از سال ۹۴ نیامدم و الانم کاربریم و پس نمیده ،نی نی یار هم جواب نمیده😐😕