من یازده ماهه عقدم مجرد بودم داداشش خیلی خواستگاری کرد که شرایطش این بود پزشک اکراین زندگی کرد و پزشکیشو گرفت از خانواده بسیار بزرگ و پولدار بااخلاق امکانات عالی اما از من چهارده سال بزرگتر قبلا ازدواج کرده بود چون زنش میخواست بمونه خارج از کشور جدا شدن سال 77ازدواج کرد و یه پسر متولد 79داره بخاطر همین جواب رد میدادم حالا موقعیت شوهر من سی ساله لیسانس اما کارگرساختمون وضعیت مالی خودش کار میکنه وداره خونه میسازه پدرش هم ی کارمند بازنشسته الان دوستم میگه شوهرت دهاتیه پولدارهم نیس ماشین هم ک نداره جدا شو با داداشم ازدواج کن من دوست ندارم جدا شم فقط میگم کاش مجردی جواب مثبت ب داداشش میدادم
و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
روزی نیست خودموسرزنش نکنم که تولیاقتت یک پسرمجروبودو...اگرچه شوهرم مردخیلی خوبیه ودوسش دارم ولی این احساس ناراحتم میکنه..انوقت چه برسه طرف فرزندمشترکم داشته باشه دیگه فاتحه😐😐
خواهااین افکاراحمقانه روبریزبیرون.
ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
تو شوهرت رو دوست نداری ؟؟۱۱ ماهه عقدی الان به این نتیجه رسیدی کاش به دوستت جوای مثبت میدادی؟بابا پسر مردم رو بدبخت نکن..معلومه علاقه ای بینتون نیست 😐...
خدا بهترین نعمتی که بهم داد خودش بود.حس بودن با خدا خیلی زیباست
وا حالا که شوهر داری یادت افتاد که باید بهش جواب مثبت میدادی؟ اگه همین رفتارو شوهرت به جای تو داشت خوشحال میشدی؟ محکم بشین سر زندگیت رابطت رو با اون دوست احمقت هم قطع کن.
به آینده فکر کن.از اینکه باهاش می سازی یا نه.به موقعیت الانش توجه نکن.زندگی خاله بازی نیست که. اتفاقا از اونایی که طلاق گرفتن باید زیاد ترسید.تازه شوهر داری و نباید این موضوع ها فکرت رو درگیر کنه، رابطه ات رو با دوستت کم کن چون باید تشویقت کنه با شوهرت زندگی کنی نه اینکه به فکر طلاق بری
تو اگر ادم عاقل و عاشقی بودی همون موقع میزدی دهنش میگفتی متاهلم و شوهر دارم یعنی دوسش دارم!نه ک اسم ی مرد دیگه رو واست بیاره.بیچاره شوهرت.گویا دوسش نداری ک مقایسع میکنی.اول ب بلوغ فکری برسین بعد ازدواج کنین.
اما وقتی تو زندگی به مشکل برمیخوریم فکر و خیال میکنیم اگه به فلانی جواب میدادم الان خوشبخت بودم هزار فکر دیگه
بیخیال فکر نکن
انشالله زندگیتو میسازی و عالی میشه
دوست عزیز من اگه یاد بگیری تو مسائلی که به شما مربوط نیست قبل اعلام وجود به خودت بگی*به من چه * دیگه کسی بهت نمیگه **به تو چه**. یادبگیر خودت احترام خودت و نگهداری ☺️من از سال ۸۷ اینجا عضوم کاربریم {کیاناز} بود و از سال ۹۴ نیامدم و الانم کاربریم و پس نمیده ،نی نی یار هم جواب نمیده😐😕