2789
وقتی بخوام‌سوار ماسین شم  از دور زیر ماشینمو نگاه میکنم‌که گربه زیرش نباشه یا پیاده رو ببینم می ...

دقیقا منم همینم گربه در خونه باشه اونقدر وایمیستم تا بره یبار دوتا توله گربه اومدن تو حیاطمون تا شب بیرون نرفتم از ترس تا شوهرم اومد 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خاکشو با شیر یادت نره.. یه سبد کوچیکترم بزار تو کارتون یا گوشه خونه توش بخوابه🤩

یه خونه چوبی دارم مال خرگوشم‌بوده فعلا گذاشتمش اون تو بخوابه نمیدونم دوس داشته باشه یا نه☹

دقیقا منم همینم گربه در خونه باشه اونقدر وایمیستم تا بره یبار دوتا توله گربه اومدن تو حیاطمون تا شب ...

منم به شدت اذیت میشم خونه مادر شوهرم گربه زاییده تو راه پله باور کن‌ حتی با شوهرمم میرم میترسم میشینم‌تو ماشین گربه هارو  به سمت پاریکنگ فراری میده من بدو بدو میرم بالا

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
خاک واسه پیپیش گذاشتم تا حالا گربه نداشتم چیزی نمیدونستم ازشون این نتم قطعه با کلی دردسر حمومش کردم

حموم شنیدم برای اینکه نترسن از پاهاش باید شروع کنی و خیلی اروم ب طرف سرش

هر کسی برای نیت من یکی دونه صلوات فرستاد بهم بگه منم صلوات بفرستم
فک کنم ۱۵ روزش باشه بهش شیر میدم اما عاشق آش رشته و عدسی و این چیزاس😂 امروز یه کاسه آش رشته خورد ...

پس کوچیکه  که چنگ نمیزنه

فکر کنم هر چیزی الان نباید بخوره دوستم داشت میگفت اسهال میگیره هر چی بخوره

چه با حوصله

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد
ببینم چجوری شستیش آخه گربه از آب بدش میاد منم حییون خونگی دوست دارم ولی از ریختن موهاش عاجزم

پناه بر خدا یه تشت پر اب کردم

یه بار گذاشتمش توش خیس خورد بعد ۴بار شامپو زدم شستم پوستش کندم😐

فکر کنم چون ابش گرم بود خوشش اومد کاری نمیکرد فقط سرش زیر اب نبردم

ولی تا درومدیم بیهوش شد از خستگی خوابش بزد بچم😂

ببینم چجوری شستیش آخه گربه از آب بدش میاد منم حییون خونگی دوست دارم ولی از ریختن موهاش عاجزم

موهای سگ و خرگوش ۲بار در سال میریزه یه بار اول پاییز یه بار اول بهار

بقیه سال خوبه

اون مدت میشه جاشو موقتا عوض کنی که اذیت نشی