2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای من یدونه داشتم کوشووولوووووووو😍😍😍😍 رفتم داروخونه شیشه شیر خریدم هر روز باهاش شیییررر میدادم ...

😂😂😂😂

این خیلی تنبله فقط دائم باید بخوره و نازش کنی بخوابه

عمرا بره بیرون دیگه😐

وای من فوبیای گربه دارم در حد مرگ میترسم

منم

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
ای وای من از گربه میترسم چطور میگیری؟ ن از گربه از همه حیوانات میترسم حتی جوجه

یه بار یه حیون اروم پیشت باشه نازش کنی ترست از همه چی میریزه

تازه فک کن من هم سگ دارم هم ۲تا طوطی اینم که اضافه شد

صبح تا شب باید چشم به اینا باشه همو نخورن😐

یه بار یه حیون اروم پیشت باشه نازش کنی ترست از همه چی میریزه تازه فک کن من هم سگ دارم هم ۲تا طوطی ا ...

خوش بحالت حوصله داری

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
منم

وقتی بخوام‌سوار ماسین شم  از دور زیر ماشینمو نگاه میکنم‌که گربه زیرش نباشه یا پیاده رو ببینم میپرم‌خیابون چند بار کم مونده بود زیر ماشین برم

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
آخی مهربون😍😍 جیششو چجوری یادش بدی؟

یه دستمال انداختم زیرش رو اون جیش کرد بعد اون دستمال برداشتم گذاشتم تو یه گلدون روشم خاک ریختم دیگه جیش و پیپیش میره اونجا میکنه

اما یه قطره هایی هست بوی خاصی میده اونو بریزی رو روزنامه میره همونجا کارشو میکنه