2777
2789
عنوان

گوشم چش شده😣

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 45 پست
روی اون پایی که سمت گوش گرفته است لی‌لی کن، سرت هم به سمت اون شونه کج کن

نینیم میترسه😂

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
منم پارسال اینجوری شد بعدشم ی جوری مریض شدم ک نگو لرز داشتم شدیدا اصلا توانشو نداشتم از جام بلند شم ...

یاخدا😱😱😱😱من باردارم اکه اینجور بشم فاتحم خوندس😬

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد نداشتی؟اخه یهویی شد عجب ازین مریضی یهویی خفتت میکنه😬

من رفتم حموم اب رفت توش هرکار بگی کردم اوکی نشد گوشم قشنگ گرفته بود یجوری بود رفتم دکتر شستشو کلی جیز اومد بیرونو درست شد  درد نداشت ولی یجوری بودم 

متخصص گوش حلق وبینی  اکثراساکشن دارن مطبشون ولی رفتنی بازازمتشی بپرس ک دستگاه ساکشنودارن یانه ...

ممنون عزیزم

نینیم میترسه😂

وااای ندیدم بارداری 😁😁 پس باید صبر کنی تا بری دکتر ☺️

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
گوشت گرفته باید شستشو بده شستشو که نیست یه قطره بهت میده چند روز میریزی تو گوشت بعد میری پیشش یه دست ...

اونقدر حال میده گوشتو میشورن 😂😂

😂😂😂

بدم اون یکی گوشم یه نگاه بندازن😂

آفرین این درسته😊🥰

قابل شما را نداشته است😁

قابل شما را نداشته است😁

صاحبش قابل دار است،خواهش میشود. سرخط😶

گــــــرگ باش!                                             هیچی دیگ همین😐                                    منم ی جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی، ب من چ اصن مرغ باش...تخم بزار والا😐😂
صاحبش قابل دار است،خواهش میشود. سرخط😶

این چه فرمایشی است میفرمایید

سرما و آستان حضرت دوست

😶😂😂😂

این چه فرمایشی است میفرمایید سرما و آستان حضرت دوست 😶😂😂😂

چ خوش سخن میگویید زیبا رو 😆

گــــــرگ باش!                                             هیچی دیگ همین😐                                    منم ی جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی، ب من چ اصن مرغ باش...تخم بزار والا😐😂
چ خوش سخن میگویید زیبا رو 😆

بترکید بانو ترکاندید مارا😂

عزيزم روغن بنفشه يا روغن بادام شيرين يا روغن زيتون 7 قطره در گوشت بريز و به سمت مقابل بخواب. بعد از گذشت 4 ساعت همان گوش را به مدت نيم ساعت روي كيسه آب جوش بگذار تا مواد زائد داخل گوش خارج شود. اين كار را 7 شب تكرار كن. و 7 شب بعد براي گوش ديگر همين كار را انجام بده. اين نسخه دكتر خيرانديش هست. 

شستشوي گوش با سرنگ يا ساكشن باعث مشكلات بيشتر و دردهاي شديدتري ميشه. به حدي كه تكلم و بلع غذا هم برايتان مشكل مي شود. 

بعد از اين 14 شب ، عسل طبيعي بگيريد و تا يك هفته يك شب در ميان ، يكي دو قطره به نوبت در يكي از گوش ها بريزيد و تا صبح بگذاريد بماند. 

بعد از اين مدت شبها هنگام خواب، گوش خود را پنبه بگذاريد و بخوابيد.