تی_تی2 مدیر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 عنوان گوشم چش شده😣 | مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 45 پست رفتم حمام چند روز پیشاومدم بیرون احساس ضعف کردم بسمت چپ دراز کشیدماحساس کردم اب رفت تو گوشمطبق معمول گوشمو خشک کردم یهو کیپ شدهرکار کردم و تکونش دادم بدتر شدالان چندروزه کیپهچیکار کنم؟یعنی چش شده؟وقتی کیپ میشه خش خش صدا میده توش😣الانم میخواره ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰 1398/09/03 | 00:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
13manili عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 1168 شايد گوشت جرم داره اب كشيده و جابجا شده و كيپ كرده گوشتو برو دكتر داخلشو ببينه راس میگ برو دکتر داخلشو ببینه😂😛 گروه آبی تاعید ۱۰ کیلو کم میکنم وزن اولیه:۷۶ وزن هدف:۶۶ تاپیک بامداد خمار
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 قطره بریز ممنی😁چرا مواظب نیستی اخه نمیدونم والا😬😬😬 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
Lily58 عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 44929 روی اون پایی که سمت گوش گرفته است لیلی کن، سرت هم به سمت اون شونه کج کن حال من، حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره...
heyranam عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 2181 منم پارسال اینجوری شد بعدشم ی جوری مریض شدم ک نگو لرز داشتم شدیدا اصلا توانشو نداشتم از جام بلند شم رفتم دکتر بعد کلی آمپول و قرص و سرم خوب شدم😟 پسرم =دنیام😘😍
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 جرم داره برو شستشو یا ساکشن ❤ ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
ندارم109 عضویت: 1395/04/29 تعداد پست: 28666 پیش دکتر گوش و حلق برم یا برم بیمارستان؟ متخصص گوش حلق وبینی اکثراساکشن دارن مطبشون ولی رفتنی بازازمتشی بپرس ک دستگاه ساکشنودارن یانه یوقت بااب نشوره گوشتو وخدایی که بشدت کافیست
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 اون گوشت ک گرفته ب اون سمت بخواب سشوارم بگیر خشک میشه جواب نمیده نلهتی😬 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 وا مگ گوشم چش میشه🤔😳 چه چیزی اش شده است😁😁😁 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 برو دکتر شاید عفونت قارچی باشه وویییی😬 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
oxijenn عضویت: 1398/09/01 تعداد پست: 45 گوشت گرفته باید شستشو بده شستشو که نیست یه قطره بهت میده چند روز میریزی تو گوشت بعد میری پیشش یه دستگاه مکنده میکشه بیرون چرکارو من یه گوشم شده بود اینکارو کردم یه دقیقه نمیشه وقتی درش اورد انگار گوشم تقویت شده بود صداها بهتر شده بودن
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 اب رفته توش دیگه،برو دکتر تا عفونت نشده چهارشنبه میخواستم برم ولی الان ترسیدم زودتر میرم😬 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
آرادکوچولومامان عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 1491 چه چیزی اش شده است😁😁😁 آفرین این درسته😊🥰 گــــــرگ باش! هیچی دیگ همین😐 منم ی جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی، ب من چ اصن مرغ باش...تخم بزار والا😐😂
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 من اینجوری شدم رفتم شستشو کاری نمیتونی بکنی 😑😑برو دکتر گوشیت چرک داره درد نداشتی؟اخه یهویی شدعجب ازین مریضی یهویی خفتت میکنه😬 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 شايد گوشت جرم داره اب كشيده و جابجا شده و كيپ كرده گوشتو برو دكتر داخلشو ببينه ❤ ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
بهاره1366 عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 126 وویییی😬 انقدرام ترسناک نیست برات ساکشن میکنه و قطره میده یه مدت بریزی خوب میشی انشالله