2777
2789
عنوان

چکار کنم

212 بازدید | 26 پست

سلام ..من و شوهرم به تازگی ی بوفه تو دانشگاه زدیم که فست فود میدیم دست بچه ها 

پسر عمه شوهرم میاد اونجا مفت میخوره و از کلاساهای دانشگاهش میزنه و همش اونجا پلاسه میاد تو آشپزخونه همش داره نگاه میکنه چکار میکنیم و ی بند تو دهن من و شوهرم نگاه میکنه ک چی باهم حرف میزنیم 

هرچی هم به شوهرم میگم از لج من تحویلش میگیره 

بنظرتون چطور باش رفتار کنم 

چن روز تحویلش نمیگرفتم اما انقد پررو و مفت خوره ک میومد تکون هم نمیخورد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بخدا ی فسقل بچه اس  بعد فک کنین من با کلی بدهی و دوندگی اونجا رو گیر اوردم  نمیدونم از د ...

تنها گیرش بیار..بکشش کنار، با غضب نگاهش کن بگو همش میای اینجا حواس ما پرت میشه، سرعت کارم کم میشه، مثل بقیه اونور بشین، نیا این پشت کنار ما

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
تنها گیرش بیار..بکشش کنار، با غضب نگاهش کن بگو همش میای اینجا حواس ما پرت میشه، سرعت کارم کم میشه، م ...

انقد با اخم نگاش کردم 

سلام میکرد درست جوابشو نمیدادم 

در اشپزخونه رو بستم ک نیا داخل 

می ایستادم سرراهش ک نتونه رد بشه 

باز پررو پررووووو فردا صبحش میاد 

بش میگم برو بشین پیش دوستات میگه کاری هم کمکت کنم 

میگم نه کاری ندارم خودم هستم 

اما از رو نمیره

انقد با اخم نگاش کردم  سلام میکرد درست جوابشو نمیدادم  در اشپزخونه رو بستم ک نیا داخل&nb ...

چند سالشه؟

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
دهه هفتادیه  فک کنم ی ۲۵ سالش باشه

باز هم ادامه بده به همون کارت.عین خودش پررو باش

باز هم ادامه بده به همون کارت.عین خودش پررو باش

بجای اینکه سرکلاس بره میاد دفترشو میذاره تو بوفه و ورررر میزنه از سیاست و ی قهوه میریزه برا خودش و میره 

شوهرم بش میگه چرا نمیری سرکلاس 

میگه من بلدم 

بگو از اموزش دانشگاه بهمون ایراد گرفتن گفتن جز خودتون کسی نیاد تو بوفه بخاطر  رعایت بهداشت و تمیزی 

وگرنه باید بوفه رو پس بدیم 

اینقدر جدی رفتار کن ک شوهرتم فک کنه واقعا همینه اونم روش کم بشه 

بگو گفتن باید کارت بهداشتم بگیریم 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
انقد با اخم نگاش کردم  سلام میکرد درست جوابشو نمیدادم  در اشپزخونه رو بستم ک نیا داخل&nb ...

خیلی راحته پسش بزن بگو چند نفری دخترا گفتن تو اینجا پلاسی قصد ونیتی داری نمیان مارو ازنون خوردن ننداز کمتربیا

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.