2777
2789
عنوان

چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 26 پست
میخواد تورو دک‌کنه. بیاد جات

اصن ی چن روز مرفت پشت صندوق مینشت بش چشم غره رفتم ب شوهرم هم گفتم ...فهمید ولی باز از امروز شروع کرده 

میاد تو آشپزخونه ب دوستاش سس مجانی میده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من استاد دانشگاهم. سرکلاس نره، درس رو می افته، مشروط میشه. خود به خود شرش کم میشه. یک ماه طاقت بیار ...

ممنونم عزیزدلم.ان شااله بحق لبهای خشکیده امام حسین حاجت روا بشی

اصن ی چن روز مرفت پشت صندوق مینشت بش چشم غره رفتم ب شوهرم هم گفتم ...فهمید ولی باز از امروز شروع کرد ...

خب بگو خودت مهمونشون کن ازجیب ما ن ازجیب خودت

مجبوری رک باشی

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
اصن ی چن روز مرفت پشت صندوق مینشت بش چشم غره رفتم ب شوهرم هم گفتم ...فهمید ولی باز از امروز شروع کرد ...

چون فامیل شوهرته تو چیزی بهش نگو. بده میشی. سس مجانی و اینا رو شوهرت اگر دید و باهاش مشکل داشت خودش تذکر میده وگرنه تو میشی آدم بد ماجرا و هزارتا چیزم بهت میگن.

يه روز خيلي راحت ساندويچ اشو كه خورد خواست بره بگو انقدر ميشه پول سه چهارتا ساندويچ رو براش حساب كن

فقط بحث پول نیس 

بحث اینه ک چرا همش تو اشپزخونه میاد تگاه میکنه چکار میکنم تو کارم دخالت هم میکنه

چون فامیل شوهرته تو چیزی بهش نگو. بده میشی. سس مجانی و اینا رو شوهرت اگر دید و باهاش مشکل داشت خودش ...

امروز ب شوهرم گفتم 

بش گفتم ما بوفه رایگان ک نزدیم 

بابت هر سس پول میدیم چرا پسرعمه ات اینکارو میکنه

فردا بش میگم ببینم چی میگه

نه ی دو سه روز بی تفاوت باش 

بعد ی روز الکی ب شوهرت بگو از حراست دانشگاه زنگ زدن گفتن بیا اینجا 

بعد برو و بیا و بگو ایراد گرفتن و گفتن ورود افراد متفرقه ممنوعه چون با بهداشت دانشجوها سرمار دارین باید رعایت کنید و غفط کسایی ک کارت بهداشت دارن داخل بوفه باشن 

حسابی پیاز داغشو زیاد کن و بگو گفتن اگه ایندفعه موردی ببینیم قراداد کنسله 

حسابی برو تو نقشت اصلا هم وا نده بدون شک درست میشه

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
امروز ب شوهرم گفتم  بش گفتم ما بوفه رایگان ک نزدیم  بابت هر سس پول میدیم چرا پسرعمه ات ا ...

کار خوبی کردی عزیزم! به خود همسرت گفتی.

خودش صلاح بدونه به پسره تذکر میده.

اگر صمیمی هستی با همسرت هم بهش بگو این بالاخره یک پسر جوونه میاد من معذب میشم لطفا هرجور صلاح میدونی تذکر بده و مانعش بشو.