2777
2789
اخه دکترش فامیلمونه خودش بالا سرمه

خب مفته عزیزم الان بیمارستان مادران 10 تومنه

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگیم اکنون اورا حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقت شریک شده ام👣 ندیده دوستش دارم😍و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم  
عوارض یعنی چی؟

دردای شدیدومبهم توکل اون قسمتم بصورت خیلی شدیدوکشنده تادوسال تا۴سالم ماهی دوماهی همون قدردردمیگرفت 

لعد۶سال نمیتونستم دولایشم 

بعدک دوباره بریدن اون قسمتودوختن بهترشدم 

وخدایی که بشدت کافیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعی ۴ تومن؟

ارہ!من طبیعی کردم اونموقع درد داشت ولی بعدش راحتی خیلییییی راضیم نہ شکممو پارہ کردن نہ بخیہ ھام جاش موند نہ دردی کشیدم!خواھرشوھرم الان ۱۰ سالہ سزارین شدہ الانم تا سرد میشہ شکمش جای بخیہ ھاش تیر میکشہ یا میگہ کش شلوار میوفتہ روش درد میکنہ بالاخرہ یہ جراحی خیلی سختہ طبیعی اگہ بد بود خارجی اینقد زایمان ھاشون تو اب نبود الانم زایمان طبیعی خیلی بھتر شدہ ماما ھمراہ خیلئ کمکہ مث قبل نیس ک اذیت بشی

چ ارزون ...

من بیمارستان خصوصی رفتم طبیعی با این حال ک زایمان خوبی داشتم و ماما ی مهروبون و عالی بود ولی یجوریم یادش میوفتم از شوهرمم دلم شکسته بعد دوسال قول داد بود ببره سزارین اخر هم برد طبیعی اونم با خانوادش میدونست دوست ندارم با کسی برم هی بهش میگفتم‌ تنها بریم😑هنوزم ک هنوزه میخندن میگن صدات میومد بیرون با اینحال ک خیلی اروم بودم ک نفهمن...مادشوهرم ک زورکی میخاست بیاد تو التماس پرستار کردم نزاره

چرا؟

خیلی سخت و درد ناکه. طبیعی اولش چند ساعت درد میکشی اما بعدش خیلی خوبی سرحالی، سزارین راحت میری ولی برگشتنت معلوم نیست چجوری باشه. من باگذشت 17روز از سزارینم هنوز از سردرد و کتف درد تموم نشدم (عوارض بیحسی) بااینکه 8ساعت اصلاااااا سرمو تکون ندادم و. بلند نکردم و حرف نزدم. ولی دردش کشته منو! موقع عمل چنان لرزی گرفتم که خدا نصیب هیچکی نکنه انقد حالم بد شد که فشارم رفت رو 18،از خونی که از دست میدی نگم چون هنوزم رنگ صورتم زرد انقد که خون از دست دادم، وقتی اولین بار از تخت میای پایین راه بری..... هنوز یاد اولین قدمم میفتم اشکم درمیاد😭😭😭شیرت هم دیرتر میاد نسبت به کسی که طبیعی بوده. 

🖤