2777
2789
بخاطر بی حسی خییییییلی ورم کردم ینی چشمام شده بود دو تا خط صاف اصلا باز نمیشد!  من که خیلی اذی ...

واسه شما سخت بوده بانو جان

سزارین عالیه من ک 10 تا بیارم بخوان 10 میلیون هم دستی بگیرم طبیعی محاله بیادم

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.
واسه شما سخت بوده بانو جان سزارین عالیه من ک 10 تا بیارم بخوان 10 میلیون هم دستی بگیرم طبیعی محاله ...

شاید من بدشانس بودم ولی برام خاطره تلخی شد. 

هنوزم جای بخیه هام تیر میکشه رسیدگی به نوزادم خیلی سختمه😓مامانم از هردومون نگهداری میکنه😢

هم اتاقی من طبیعی زایمان کرده بود انقققد سرحال و شاد بود

🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تث اتاق عمل بگو فشار بدن تا بدنت بی حس دیگه درد نداره

تو اتاق عمل فشار میدن. من تا اومدم تو ریکاوری بی حسیم پرید! انقققققد لرز داشتم که مجبور شدن واسه اینکه زبونمو گاز نگیرم تو دهنم پاره بزارن. بعد تو. ریکاوری یه مرد اومد سه بار با قدددرت شکممو فشار داد که من امواتم اومد جلو چشمم ولی نمیتونستمم چیزی بگم اونام خیال میکردن بی حسم و درد نمیفهمم😐😔

🖤

سلام من امسال بیمارستان بازرگانان زایمان کردم 2200بود 

از عمل و اتاق عمل راضی بودم اما پرستار شب نوزادم ادم بیخیالی بود مامانم رفت گفت نوزاد زرده گفت عب نداره صبح میان ازمایش میگیرن 

صبح زردی بچم انقدر زیاد بود که میخواستن خونشو عوض کنن باز خدا رحم کرد و بچمو بهمون بخشید 

وگرنه بقیه چیزاش خوب بود 

انشالله نی نی سالم بغلش کنی

اسم دکترتو میشه بگی؟؟