اره من خواهرشوهرام فیلم گرفتن راستو دروغشو نمیدونم هر یکی میگه نداریم یکیشونم میگه همین یه تیکه فیلم و برداشتم من پشتم به دوربینه حدود پنج دیقه دارم امضا میکنم😑😑😑
جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
بازخوبه تو اتلیه بوده این بامن روراست نیستن اونسری میگفتن فیلم از جشن نامزدیتون نداریم میبینم دست برادرشوهرمه اورده میگه اینارو ابجیم ریخته تو فلش من جا نداره میشه بریزیش تو فلش خودتون من موندم همینطور بعدخواهرشوهرکه مجرده اونم اورده میگه این فیلم نامزدیتونو داخل فلش دارم بزار ببینیم باهم دیگه به شوهرم گفتم یه تذکر بده بهش که فیلمو نده به همه اگه چیزی داره بده خودمون اینم هیچی نگفتم اینجور مواقعه میشه سیب زمینی !
جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
بازخوبه تو اتلیه بوده این بامن روراست نیستن اونسری میگفتن فیلم از جشن نامزدیتون نداریم میبینم دست بر ...
روز عروسیت برو رو در رو بهشون بگو فیلم نگیرن تا مثل نامزدی نشه و اجازه بدن اتلیه فقط فیلم بگیره. واسه منم از رو حسادت فیلمای محضرمو گفتن پاک شده منم فیلم عروسیمو تا چندماه نشونشون ندادم بعدم با سانسور فراوان نشون دادم!
روز عروسیت برو رو در رو بهشون بگو فیلم نگیرن تا مثل نامزدی نشه و اجازه بدن اتلیه فقط فیلم بگیره. واس ...
عروسیمون سه سال پیش بوده عزیزم فیلم عروسیمونو منم تا مدتی نشون ندادم دیگه یه روز گذاشتم براشون دهنشونو ببندم حالا هی چندباری هست میگن ما ندیدیم بزار برامون منم بهانه میارم میگم دم دست نیست میگم گذاشتم براتون قسم میخورن میگن نه 😑