2777
2789
عنوان

تکون های نی نی در هفته ۳۹

441 بازدید | 30 پست

سلام من ۳۹ هفته و ۳ روزمه تکون های نی نیم کم شده فقط وقتی چیزی شیرین میخورم اونم بزور چند تا حرکت آروم داره چیکار کنم خیلی میترسم...البته با پریودی ۴۱ هفتم کامل شده😣😣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خوب دیگه بزرگ شده جاش تنگه نمیشه خیلی تکون بخوره استرس نگیر ولی حتما با دکترت مشورت کن ان شاالله صحیح سلامت میاد بغلت

پسرم إرمیا، ۹۹/۱/۹بدنیا اومد الهی شکر🤲خدا یا دخترم دیانا و پسرم اِرمیا به خودت سپردم 🍂
مگه نی نی توی سی و شش هفته به دنیا نمیاد؟ چه خبره هفته سی و نهم؟

36 و از کجا آوردی عزیزم سزارین هم از هفته 38 زودتر انجام نمیدن طبیعی حتی بعضی ها تا هفته 42 هم میره

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔
با اجازه استارتر تاپیک خودم کسی جواب نداد سلام دوستان من نزدیک پریودیمه همیشه اسهال میگرفتم اما این ...

راحت باش گلم...من نمی‌دونم عزیزم انشاءالله هر چی دوست داری همون برات پیش بیاد

راست میگی یعنی جاش تنگه😣😣 البته کلا آرومه بچم ولی خوب الان کمتر هم شده⁦☹️⁩⁦☹️⁩

اره اخرا کلا تکوناش خیلی کم میشه چون جا کم داره

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  
صدای قلبش رو برم فردا بشنوم کفایت می‌کنه بنظرتون عزیزم؟؟

اره برو ان اس تی بنظرم ضربان قلبش چک کن

پسرم إرمیا، ۹۹/۱/۹بدنیا اومد الهی شکر🤲خدا یا دخترم دیانا و پسرم اِرمیا به خودت سپردم 🍂