2777
2789
عنوان

خونه سازی

786 بازدید | 32 پست

من ده ماهه عقدم همسرم دو سه ماه فقط ب من دویست سیصد پول تو جیبی داد و چهار پنج بار تو این ده ماه رفتیم بیرون چون خونه سازی داره ی واحد صدوبیست متری داره میسازه دیشب گفتم تو روت شرمنده هستم من حتی واس خودم شارژ نمیخرم تا خونه رو زودتر بسازم اما من واقعاً نمیتونم اینو باور کنم مگه خونه سازی چقد خرج داره ک نتونست برام کاری کنه هدیه مسافرت پول توجیبی اونوقت ک اومد خواستگاری گفت ک ماه پنج درآمد دارم .خونه هم فقط کارهای داخلی مونده بود آجر چینی شده بود ..من چندبار خواستم جدا شم انقد گریه وغصه این ده ماه خوردم ک پیر شدم یعنی نمی‌فهمه باید واسم هدیه ای بیرونی کاری کنه فقط میگه عاشقتم منم بعضی وقتا دلم براش میسوزه

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

الان ی شیراب بخوای عوض کنی باید ۴۰۰هزارتومن پول بدی عزیزدلم خونه سازی ک پیش کش

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خونه سازی ک خرج خیلی داره

ولی تو عقد پول توجیبی باید با خانواده خودت باشه

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

مگه خونه سازی چقد خرج داره؟اصا حرفتو نادیده میگیرم😐😐😐😐

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

شما قیمت ها رو یه سرچ ساده بکن دستت میاد خونه ساختن چقدر خرج داره

ماهی 5ت واسه زندگی خوبه.ولی برای ساخت خونه هیچی نیست

گناه داره بنده خدا

چقدر اینجا درباره جدایی راحت حرف میزنن

خدایا شکرت😍

حالا اگه خونه نداشت داشتی غر میزدی چرا خونه نمیخره برام

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!