من ده ماهه عقدم همسرم دو سه ماه فقط ب من دویست سیصد پول تو جیبی داد و چهار پنج بار تو این ده ماه رفتیم بیرون چون خونه سازی داره ی واحد صدوبیست متری داره میسازه دیشب گفتم تو روت شرمنده هستم من حتی واس خودم شارژ نمیخرم تا خونه رو زودتر بسازم اما من واقعاً نمیتونم اینو باور کنم مگه خونه سازی چقد خرج داره ک نتونست برام کاری کنه هدیه مسافرت پول توجیبی اونوقت ک اومد خواستگاری گفت ک ماه پنج درآمد دارم .خونه هم فقط کارهای داخلی مونده بود آجر چینی شده بود ..من چندبار خواستم جدا شم انقد گریه وغصه این ده ماه خوردم ک پیر شدم یعنی نمیفهمه باید واسم هدیه ای بیرونی کاری کنه فقط میگه عاشقتم منم بعضی وقتا دلم براش میسوزه
و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
عزیزم یه دور تو بازار بزن متوجه میشی یه هود دو میلیونها یه آبگرمکن دو تومنه یه پکیج هشت نه تومنه . کلید و پریز . شما فکر کردی سفت کاری خیلی خرج داره فقط . اون موقع که اومده برای شما تازه اول خرجاش بوده اون خونه . . کابینت و کمد بخای بزنی سی چهل تومن میشه .امتیاز آب و برق و گاز کلی پولشه. دروغ نگفته . بهش بگو دوست داری هدیه بگیری هر چند کم
الان پول نداره واقعا حتی در حد بیرون مگه کار داخلی چقده خرجش لوله کشی گاز کشی سرامیک گچ و سفید کاری ...
خیلی خیلی به خدا در این حد بدون که ما خونه مون اماده بود فقط ی سری بست و پیچ و کور کن و لوله بخاری و فن و شلف برای تو حموم مثلا یا اب چکون سینک دو تومن دراومد.البته من نمیدونم بیرون رفتن شما در چه حده
یا مثلا ی در حیاط خیلی ساده دراومد سه تومن در و پنجره دوجداره دوتا کوچیک دوتا متوسط و ی در شد 11 ملیون .اما مثلا ما میرفتیم ی دور بیرون میزدیم بلال میخوردیم یا دوتا ساندویچ در حد 30 تومن ولی قبلا حداقل هر بار که میرفتیم بیرون 300 خرج غذامون میشد
خب واقعاً جای سوالع وقتی همه میگن نامزدی بهترین دوران هستش ی خونه واحدی صدوبیست متری هست دیگه
وااا چقد نمک نشناسیا ما ی خونه ۵۰ متریو فقط تعمیر کردیم ۶۰ میلیون شد چ برسه ساخت یک خونه!! دوسال قبلو بعدشم تا خرخره تو قسطیم با حقوق دو تومنی شوهرت همچین حقوقش بالا نیس الان درگیر خونس فکرش ب سوپرایز کردن تو نمیرسه چقد بد جبهه گرفتی پاشو پاشو دستشم ببوس ک خونه برات میسازه و مسئولیت پذیره بعضی مردا ک ی لیوان میخان جا ب جا کنن با هزار التماس و منته برو کم ناشکری کن بعد خونه سازی اگ بازم بهت نرسید شاکی شو
خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
وااا چقد نمک نشناسیا ما ی خونه ۵۰ متریو فقط تعمیر کردیم ۶۰ میلیون شد چ برسه ساخت یک خونه!! دوسال قبل ...
عزیزم ممنونم تلنگر خوبی بود برام..من خودمو با دور و بریام مقایسه میکنم دختر خاله هام دخترعموهام ودوستام همشون زندگی لوکس و پر درآمد دارن وقتی خودمو میبینم اونارو میبینم 😑😑
و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
عزیزم ممنونم تلنگر خوبی بود برام..من خودمو با دور و بریام مقایسه میکنم دختر خاله هام دخترعموهام ودوس ...
همیشه ادم همونطور ک بالاترارو میبینه پایین ترام باید ببینه خودت کامنتای خودتو بخون والا خوب بهت میرسه با این وضع کشور و وضع کلی خودتون خیلیا تو عقد پول تو جیبی نمیدن تو ک پولتو میده بیرونم ک میبرتت کلی خرج رستورانه هیچوقت خودتو مقایسه نکن با دیگران خودتو با گذشته خودت مقایسع کن و گر ن همیشه ی چیزی هست ک ناراضی باشی بخدا منو شوهرم با بدبختی خونه رو ساختیم دست تنها شوهرم ۶ صب پا میشد تا ۱۲ شب بدو بدو دنبال ماسه و اجر و فلان خودمم اشپزی برا کارگرا خونه سازی واقعا اعصاب و وقت برا ادم نمیزاره بیخودی اسم طلاق نیار شوهرت خوبه مشخصه از کامنتات
خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪