2777
2789
عنوان

خونه سازی

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 32 پست

عزیزم یه دور تو بازار بزن متوجه میشی یه هود دو میلیونها یه آبگرمکن دو تومنه یه پکیج هشت نه تومنه .  کلید و پریز . شما فکر کردی سفت کاری خیلی خرج داره فقط . اون موقع که اومده برای شما تازه اول خرجاش بوده  اون خونه . .  کابینت و کمد بخای بزنی سی چهل تومن میشه .امتیاز آب و برق و گاز کلی پولشه. دروغ نگفته .  بهش بگو دوست داری هدیه بگیری هر چند کم   

دوستای گل در خواست دوستی قبول نمی کنم 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
خونه ساختن خیلی سخته. مواد و مصالح آخری خیلی گرونه. درک کن. عوضش میری توی خونه بزرگ و نوساز  ب ...

مرسی عزیزم من چون قیمتا دستم نیست فکر میکنم دروغ میگه

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خرجت در دوران عقد با خونوادتون نه شوهر حالا کادوم خواست خودشه دلش نخواد. نمیخره زوره مگه 😐

خانوادم خرجمو میدن منظورم ی پول کم مثلا واس خرید روسری

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
خیلی خیلی در حدی که آدم گدا میشه من الان درکش میکنم حمایتش کن گناه داره به خدا روش فشاره الان.ما الا ...

الان پول نداره واقعا حتی در حد بیرون مگه کار داخلی چقده خرجش لوله کشی گاز کشی سرامیک گچ و سفید کاری در و پنجره و...

مگه خونه سازی چقد خرج داره؟اصا حرفتو نادیده میگیرم😐😐😐😐

خب واقعاً جای سوالع وقتی همه میگن نامزدی بهترین دوران هستش ی خونه واحدی صدوبیست متری هست دیگه 

الان پول نداره واقعا حتی در حد بیرون مگه کار داخلی چقده خرجش لوله کشی گاز کشی سرامیک گچ و سفید کاری ...

خیلی خیلی به خدا در این حد بدون که ما خونه مون اماده بود فقط ی سری بست و پیچ و کور کن و لوله بخاری و فن و شلف برای تو حموم مثلا یا اب چکون سینک دو تومن دراومد.البته من نمیدونم بیرون رفتن شما در چه حده

کاربر قدیمی ام 😊

یا مثلا ی در حیاط خیلی ساده دراومد سه تومن در و پنجره دوجداره دوتا کوچیک دوتا متوسط و ی در شد 11 ملیون .اما مثلا ما میرفتیم ی دور بیرون میزدیم بلال میخوردیم یا دوتا ساندویچ در حد 30 تومن ولی قبلا حداقل هر بار که میرفتیم بیرون 300 خرج غذامون میشد

کاربر قدیمی ام 😊
خیلی خیلی به خدا در این حد بدون که ما خونه مون اماده بود فقط ی سری بست و پیچ و کور کن و لوله بخاری و ...

هر سری دویست تومان کمش خرج میشد ی غذای مناسب و ی دور زدن

یا مثلا ی در حیاط خیلی ساده دراومد سه تومن در و پنجره دوجداره دوتا کوچیک دوتا متوسط و ی در شد 11 ملی ...

آره درسته ما چون ماشین هم نداریم با آژانس میرفتیم این چندباری ک رفتیم کلی خرج شد

خب واقعاً جای سوالع وقتی همه میگن نامزدی بهترین دوران هستش ی خونه واحدی صدوبیست متری هست دیگه 

وااا چقد نمک نشناسیا ما ی خونه ۵۰ متریو فقط تعمیر کردیم ۶۰ میلیون شد چ برسه ساخت یک خونه!! دوسال قبلو بعدشم تا خرخره تو قسطیم با حقوق دو تومنی شوهرت همچین حقوقش بالا نیس الان درگیر خونس فکرش ب سوپرایز کردن تو نمیرسه چقد بد جبهه گرفتی پاشو پاشو دستشم ببوس ک خونه برات میسازه و مسئولیت پذیره بعضی مردا ک ی لیوان میخان جا ب جا کنن با هزار التماس و منته برو کم ناشکری کن بعد خونه سازی اگ بازم بهت نرسید شاکی شو

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
وااا چقد نمک نشناسیا ما ی خونه ۵۰ متریو فقط تعمیر کردیم ۶۰ میلیون شد چ برسه ساخت یک خونه!! دوسال قبل ...

عزیزم ممنونم تلنگر خوبی بود برام..من خودمو با دور و بریام مقایسه میکنم دختر خاله هام دخترعموهام ودوستام همشون زندگی لوکس و پر درآمد دارن وقتی خودمو میبینم اونارو میبینم 😑😑

عزیزم ممنونم تلنگر خوبی بود برام..من خودمو با دور و بریام مقایسه میکنم دختر خاله هام دخترعموهام ودوس ...

همیشه ادم همونطور ک بالاترارو میبینه پایین ترام باید ببینه خودت کامنتای خودتو بخون والا خوب بهت میرسه با این وضع کشور و وضع کلی خودتون خیلیا تو عقد پول تو جیبی نمیدن تو ک پولتو میده بیرونم ک میبرتت کلی خرج رستورانه هیچوقت خودتو مقایسه نکن با دیگران خودتو با گذشته خودت مقایسع کن و گر ن همیشه ی چیزی هست ک ناراضی باشی بخدا منو شوهرم با بدبختی خونه رو ساختیم دست تنها شوهرم ۶ صب پا میشد تا ۱۲ شب بدو بدو دنبال ماسه و اجر و فلان خودمم اشپزی برا کارگرا خونه سازی واقعا اعصاب و وقت برا ادم نمیزاره بیخودی اسم طلاق نیار شوهرت خوبه مشخصه از کامنتات 

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
همیشه ادم همونطور ک بالاترارو میبینه پایین ترام باید ببینه خودت کامنتای خودتو بخون والا خوب بهت میرس ...

مرسی عزیزم خدا خیرتون بده کاش چندتا دوست مثل شما تو زندگیم داشتم

مرسی عزیزم خدا خیرتون بده کاش چندتا دوست مثل شما تو زندگیم داشتم

خواهش عزیزم حالا هم دوستیم دگ😅😘