2777
2789
عنوان

دلتنگم...

71 بازدید | 9 پست

نمیدونم دلتنگ کی چی ولی ب شدت احساس دلتنگی میکنم ...  خیلی مسخره س.... دپ زدم اساسی...😧😧 کلا حالم گرفته س..

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

عزيزم! احتمال افزايش سودا در بدنتون وجود داره. وزنتون چقدره؟ رنگ پوست تون چه جوريه؟

تازگي ها گوشت گاو يا گوساله ، پرتقال، هندوانه ، عدس يا ماهي نخورده ايد؟ اين مواد سرد و سودازا هستند.

با خوردن گرمي ها اين حالت كمتر ميشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزيزم! احتمال افزايش سودا در بدنتون وجود داره. وزنتون چقدره؟ رنگ پوست تون چه جوريه؟ تازگي ها گوشت گ ...

ممنون

۵۷ کیلو

پوستم روشن متوسطه

چرا بعضیاشو خوردم

مدام جسد خودمو یه جایی حلق اویز شده تصور میکنم و از این حالت لذت میبرم

تنها چیزی که مانع تحقق رویامه پدر و مادرم هستن وگرنه بچههام که الانم لذتی از داشتن من نمیبرن

🙏برا حل مشکلات همه بیزحمت یه صلوات🙏

عزيزم مواد سرد باعث ابتلا به افسردگي و افزايش تمايل به خودكشي مي شوند. مواد ممنوعه غذايي : 

نمك هاي تصفيه يد دار 8 برابر ميزان نياز بدن، يد شيميايي دارند كه باعث فعل و انعالات عصبي و افزايش فشار خون مي شوند. به جاي آن از نمك طبيعي سنگ نمك يا نمك دريا استفاده كنيد. 

گوشت گاو و گوساله، مرغ و تخم مرغ سفيد، عدس؛ ماهي، پرتقال، هندوانه، روغن هاي آفتابگردان - كلزا - ذرت، فست فودها، غذاها و خوراكي هاي كارخانه اي ، سيب زميني، ادكلن هاي شيميايي، قند و شكر و چاي، همگي سودازا و سرد هستند و مصرف مداوم آنها باعث افزايش سودا در بدن و پيشروي بدن به سمت پيري ميشه. اين مواد حالت هاي افسردگي و غم و غصه دائمي را بيشتر كرده ، قدرت تطبيق با شرائط سخت و تحمل آنها را كاهش مي دهد و زمينه ابتلا به انواع و اقسام بيماري ها را ايجاد مي كند. 

اين مواد غذايي كه نام بردم بايد كلا براي همه اعضاء خانواده حذف شوند. 

خرما، كاچي با كره محلي، (اگر باردار يا پريود نيستيد جوشانده زعفران + يك قاشق غذاخوري عسل طبيعي) ، خوردن ارده و شيره انگور ، خوردن انار و رب انار شيرين، درمان هاي اورژانسي شما هستند. 

براي نسخه كامل افسردگي پيام خصوصي بدهيد. 

خرما، كاچي با كره محلي، (اگر باردار يا پريود نيستيد جوشانده زعفران + يك قاشق غذاخوري عسل طبيعي) ، خو ...

سلام صبا جان. مرسی عزیزم تمام مطالب مفیدت رو مطالعه کردم. من سردی مصرف نمیکنم .مرغ رو تقریبا حذف کردیم بوقلمون و گوسفند مصرف میکنیم.فک میکنم ب خاطر حال و هوای غروب بود.الان خوب شدم😙😙😙

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند