2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ممنون از توضیحت 

قربونت صورت هم هزینش 70/000 تومن

دست و پاهم فکرکنم 300/000 باشه باهم

ولی رفتی بگو قیمت پک هاتو میخوام .ارزون تر در میاد 

مثلا گودی کمر تنها45 و گودی شکمم 40 تومن ولی تو یه پک گودی کمر و شکم رو باهم داره که قیمتش65 تومنه

الکساندر کندلا داره و الکساندر لوتوس . لوتوس چون بی حسی هم داره یکم داخل دستگاهش گرون تره

اینایی که میگم تبلیغ ازین مرکز نیست یوقتا. 

من صورتمو بیمارستان رازی رفتم سه سال پیش و عالی بود ولی خب الان هزینه لیزرش خیلی بالاس

برای مرکز دیگه حدود یک ماه تحقیق کردم و از بیش از 20مرکز پرس و جو کردم

بهترین کار زندگیم بود، زیربغل و اونجا که تیره شده روشن میکنه مثل بقیه جاها

لیزر روی کم شدن میزان تعریقت هم اثری داشته؟ منظورم زیر بعله و اینکه آدم کمتر نیازی به مام و خوشبوکننده و اینا نیاز داشته باشه یا نه؟

عزیزم من صورت رو انجام ندادم من زیر بغل و بیکینی و پا رو انجام دادم و بیکینی و زیر بغل روشن شدن‌&nbs ...

لیزر کردی روی کم شدن میزان تعریقت هم اثری داشته؟ منظورم زیر بغله و این که دیگه نیاز به مام و ضد تعریق نداشته باشی؟

لیزر روی کم شدن میزان تعریقت هم اثری داشته؟ منظورم زیر بعله و اینکه آدم کمتر نیازی به مام و خوشبوکنن ...

بوی بدش کمتر شده، خیلی دیر بو میگیره، ولی تعریق نه، مثل قبله، مام و که من یه ساعت نزنم افتضاح به بار میاد همیشه میزنم