2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از توضیحت 

قربونت صورت هم هزینش 70/000 تومن

دست و پاهم فکرکنم 300/000 باشه باهم

ولی رفتی بگو قیمت پک هاتو میخوام .ارزون تر در میاد 

مثلا گودی کمر تنها45 و گودی شکمم 40 تومن ولی تو یه پک گودی کمر و شکم رو باهم داره که قیمتش65 تومنه

الکساندر کندلا داره و الکساندر لوتوس . لوتوس چون بی حسی هم داره یکم داخل دستگاهش گرون تره

اینایی که میگم تبلیغ ازین مرکز نیست یوقتا. 

من صورتمو بیمارستان رازی رفتم سه سال پیش و عالی بود ولی خب الان هزینه لیزرش خیلی بالاس

برای مرکز دیگه حدود یک ماه تحقیق کردم و از بیش از 20مرکز پرس و جو کردم

بهترین کار زندگیم بود، زیربغل و اونجا که تیره شده روشن میکنه مثل بقیه جاها

لیزر روی کم شدن میزان تعریقت هم اثری داشته؟ منظورم زیر بعله و اینکه آدم کمتر نیازی به مام و خوشبوکننده و اینا نیاز داشته باشه یا نه؟

عزیزم من صورت رو انجام ندادم من زیر بغل و بیکینی و پا رو انجام دادم و بیکینی و زیر بغل روشن شدن‌&nbs ...

لیزر کردی روی کم شدن میزان تعریقت هم اثری داشته؟ منظورم زیر بغله و این که دیگه نیاز به مام و ضد تعریق نداشته باشی؟

لیزر روی کم شدن میزان تعریقت هم اثری داشته؟ منظورم زیر بعله و اینکه آدم کمتر نیازی به مام و خوشبوکنن ...

بوی بدش کمتر شده، خیلی دیر بو میگیره، ولی تعریق نه، مثل قبله، مام و که من یه ساعت نزنم افتضاح به بار میاد همیشه میزنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز