2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کار دارن میکنن از اولی و آخری مملکتمون  بدمشون بیاد  ..بخدا کار همسرم   گیر  واتساپ  فقط گریه نمی کنه   مثل مرغ سرکنده شده ... به خدا واگذارشون میکنم .  فکر کردیم یکی دو روزه این قطعی نت   دیگه  داریم کم میآریم. بخدا رهبر و دوست داریم ولی میگن شکم گرسنه   ایمان و از بین میبره    چرا دارن با مردم این کار و میکنن   ..این انتقادات  رو کجا بگیم

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال
توصیه ی مسوولین ب شوهر شما استفاده از پیامرسانای داخلیه 😑🔫

به چه درد میخوره   مثل یه تبلت که بدن دست  بچه    نه سیم کارت میخوره نه به جای وصل  ...فقط بلوتوث. 😭😭😭😭

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال

بابا به خدا رو پایان نامم دارم کار میکنم... از زندگی ساقط شدم فلج شدم تل و اینستا نمیخوام بابا مگه میشه نشه تو گوگل سرچ کرد منتظر ایمیلم مگه میشع یه هفته ایمیل چک نکرد مگه میشه مقاله نخوند....

Nothing special...
به چه درد میخوره   مثل یه تبلت که بدن دست  بچه    نه سیم کارت میخوره نه به جای و ...

ب اعتقاد خودشون خیلی هم پیشرفتست اونی ک میگه پیامرسان داخلی پیشرفته نیست از غربی‌ها خط میگیره و مزدوره😑🤢