2777
2789
بابا به خدا رو پایان نامم دارم کار میکنم... از زندگی ساقط شدم فلج شدم تل و اینستا نمیخوام بابا مگه م ...

دقیقا مشکل من هم همینههه

یعنی اینبار کسی بگه اینجا خوبه خارج زندگی سخته و فلان با پشت دست همچین بکوبم تو دهنش

نگاه تو رو خداااااا

خیلی قبلا راحت میشد رفت تو نت کارهای عادی رو انجام داد،دیگه الان برای یه حق ساده مون باید اینجوری زندگی نداشته مون زهر بشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا مشکل من هم همینههه یعنی اینبار کسی بگه اینجا خوبه خارج زندگی سخته و فلان با پشت دست همچین بکو ...

فقط تو ایرانه که میشه اینجور با جهان قطع ارتباط بود...اخه کی اینکارو میکنه....میخوان یه کاری کنن که مردم از ترس قطع اینترنت دیگه جرات نداشته باشن به هیچییی اعتراض کنن 

Nothing special...
عزیزم من کاملا شمارو درک میکنم چون خودمم کارم گیره ولییی امنیت کشور خ مهم تر از وصل شدن اینترنته

اخه کجا واسع امنیت یه هفته!نتو قطع میکنن مگه میشه صورت مساله رو پاک کرد...الانم برگردونن نتو واسه منافع نجومی اپراتوراس که بهشون فشار میارن نه عقب موندگی کارهامون و دلسوزی واسه ما 

Nothing special...
فقط تو ایرانه که میشه اینجور با جهان قطع ارتباط بود...اخه کی اینکارو میکنه....میخوان یه کاری کنن که ...

می بینی اخه دیگه نت چیه که براش انقدر حرص بخوریم قبلا باید برای  صل شدن فی ل تر شکن که باهاش پیام تل گرام چک کنیم یا کارمونو با یو تیوب انجام بدیم،زجرکش میشدیم حالام که کلا هیچییییی

اخه این چه زندگی ایه درست کردیم برا خودمون؟

خارج سخته که سخته به درک عوضش ادم امنیت و اسایش داره و به حقش میرسه

هیچی هم نباشه اعصاب ادم برای یه اینترنت و دو تا کار بیخود الکی به هم نمیریزه🤦‍♀️

جالبه فی لتر میکنن بعد فیل تر شکن میفروشنننننن🤯🤯🤯

تو تمام سایت های فی لتر هم تک تک شون اکانت دارن و هی توییت هم میکنن واسه من😶🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😑😑😑

اخه کجا واسع امنیت یه هفته!نتو قطع میکنن مگه میشه صورت مساله رو پاک کرد...الانم برگردونن نتو واسه من ...

دقیقا گفتی ای کاش یه سریا یکم از مغزشون استفاده کنن آکبند نرن اون دنیا، راسته میگن حماقت مرز نداره ما هم گیر کردیم وسطشون 

بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)
دقیقا گفتی ای کاش یه سریا یکم از مغزشون استفاده کنن آکبند نرن اون دنیا، راسته میگن حماقت مرز نداره م ...

بخدا من نمیدونم اینا دیگه کی ان

معلوم نیست واقعا مخ ندارن یا برای منافع شون خودشونو زدن به نادونی و سرشونو کردن زیر برف

بخدا من نمیدونم اینا دیگه کی ان معلوم نیست واقعا مخ ندارن یا برای منافع شون خودشونو زدن به نادونی و ...

اینا عزیزم نون همین خوشمزگیاشونو میخورن؛ چه میفهمن از حال مردم آخه، هر هویتی الان شرف داره به هویت ما

بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)

ووقعا متاسفتم که واسه امنیت اینترنت رو قطع میکنن صورت مساله رو پاک میکنن بابا اون بدبختایی که فروش اینترنتی دارن پایان نامه دارن و...چیکار کنن

عوض اینکه گرونی ها رو مدیریت کنن برمیدارن‌ نت و قطع میکنن بخدا کمرمون تو این گزونی ها شکست

اینا عزیزم نون همین خوشمزگیاشونو میخورن؛ چه میفهمن از حال مردم آخه، هر هویتی الان شرف داره به هویت م ...

واقعا👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

عزیزم برای امضات دعا میکنم 🌹امیدوارم اقلا دعای من درحق دیگران بگیره،برای خودم که اصلا فایده ای نداره😭