2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چند تا داشتم خیییییییلی اذیت میشدم هر روشی هم بگی انجام دادم نتیجه نداد از فریز و برداشتن هم میترسیدم ولی با نوره کاملا برطرف شد حتی زگیل هم داشتم اونم رفع شد خداروشکر

خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
من یه میخچه خفن داشتم به قدری بد بود اصلا پامو زمین نمیزاشتم رفتم پیش جراح کلینیک تامین اجتماعی کامل ...

یعنی بی حس کرد و با تیغ؟من از این کارا خیلی میترسم از سوزن و امپول اینا😭

من یکبار میخچه تو انگشت پام دراومد از داروخانه یه قطره خریدم باگوشپاکن میزدم رو میخچه که میخچه کامل ...

منم دوماه تمام ار شب محلول زدم روش هی خشک میشد ور میومد ولی بازم دوباره در میومد میخچه

چه جوری ؟

وقتی نوره واسه بدنم میذاشتم  در حد یکی دو دقیقه رو میخچه و زگیل هم میذاشتم  فکر کنم سه یا چهار بار گذاشتم بعد خودش کاملا کم رنگ شدو  کلا رفت خداروشکر

خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
نوره چیه؟؟؟

موبر  البته من از دکتر طب اسلامی که خودش درست میکرد گرفتم واسه من نتیجه داد خداروشکر