2777
2789
عنوان

طول سیروکس رحم با استراحت

120 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من تو هفته ۲۳س روز دهانه رحمم ۳۹بود الان ۲۶هفته و یک روزم شیاف استفادع میکنم و استراحت یعنی الان بیشتر شده طولش خیلی نگرانم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید اشتباه نوشتی، 39 که خوبه

نه سونو کردم دیگه دکتر سونو گفت عالیه اندازش الکی ترسوندنت اخه بهم گفتن با معاینه نرم شده رحم دکتر خودمم گفت خوبه اندازش ولی من بازم استراحت میکنم و شیاف میزارم 

عزيزم ٣٩ كه خيلي خوبه واسه من تو٢٢هفته ٢٦بود كه با استراحت مطلق و دارو تو ٢٨هفته شده ٣١

انشاللع ک ب سلامتی زایمان کنیم دکترم گفت خوبه ولی شیاف استفادع میکنم ماما گفت ضرر نداره یعنی الان با دارو استراحت بیشتر شده استراحتم در این حد ک بالاو پایین پله ندارم اشپزی اینا ن ولی هفته ای یبار نزدیکی اونم خیلی کم اخه شوهرم طاقت نداره 

انشاللع ک ب سلامتی زایمان کنیم دکترم گفت خوبه ولی شیاف استفادع میکنم ماما گفت ضرر نداره یعنی الان با ...

amشما شرايطتت نرماله

من نزديكي ممنوعم و فقط براي دستشويي بلند ميشم