2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسر منم اینجوری بود من تدریجی طی دو ماه شیرشو قطع کردم تا 21ماه شیر خورد نه خودم اذیت شدم نه خودش البته زحمتش کم نبود ولی الان ک یه ماه میگذره ماشالله اشتهاش عاااالی شده

زوده الان کاملا از شیر بگیری کم کم شروع کن میان وعده صبح رو قطع کن بعد میان وعده عصر بعد نیمه شب بعد وعده های اصلی باید صبور باشی اگر نه آسیب جدی میبینه بچه اگر وزنش نرماله اذیتش نکن برای خوردن 

منم دخترم یک ماهه دیگه دو سالش تموم میشه،می ره پیش مامانم اینا دوازده ساعتم بمونه نمیگه شیر ولی وقتی پیش منه یکسره مک میزنه بعضی شبا تا صبح دیونم میکنه نمیزاره بخوابم من موندم دو سالش تموم شه بعد اقدام کنم

من توی ۲۳ ماهگی از شیر گرفتم

اونم کم کم

مثلا روز اول ۳ بار

روز دوم ۲ بار

روز سوم ۱ بار موقع خواب

وسط این وعده های شیر دادنم از تلخک استفاده میکردم تا وقتی بچه میخواد بدم خودش میدید تلخه و پا میشد میرفت

و در نهایت کل روز و شب رو تلخک میزدم،هربار بچه میخواست میدادم خودش میدید تلخه نه اینکه یهو منع کنم و کلا شیر در نیارم بدم

منم دخترم یک ماهه دیگه دو سالش تموم میشه،می ره پیش مامانم اینا دوازده ساعتم بمونه نمیگه شیر ولی وقتی ...

اقدام چی؟

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖