2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 97 پست
عزبزم ما 1ساله با همیم تو کلاس اصلا نگاه هم نمیکرد ولی بعد تموم شدن ترم دم در اموزش دیدمش سلام دادم ...

لااقل بیشتر میداد یخورده 😂😂 آخییییی پایدار باشه عزیززززم... انشالله برسید ب هم ❤💋

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

من مغرورترین پسر رو رام کردم واسه همین میگم راحت میتونی به دستش بیاری بدون اینکه بهش بگی اینکه می ...

میشه بگی چیکارا کنم؟

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چه جالب تو هم قبل از اینکه چیزی بگه دوسش داشتی؟

نه اصلا عینه یه سیبیه که با بهنام بانی از وسط قارچ شده من خوشم نمیومد ازش چون شبیه اون بود بعد از درسشم متنفر بودم کلاسشم 2تا 4 بود وقت خواب بعد از ظهرم بود ولی بعدش عاشقش شدم جوری که یهو تو خونه بخودم میام میبینم کلی دارم با خودم حرف میزنم قوربون صدقه اش میرم

لااقل بیشتر میداد یخورده 😂😂 آخییییی پایدار باشه عزیززززم... انشالله برسید ب هم ❤💋

وای همونم خوب داد😂😂فکر کنم 3/4میشدم دیفرانسیل بود درسش فدات عزیزم مرسی گلم ایشالا شما هم زود برسین تو یه روز عروسیمون باشه😂😍

نه اصلا عینه یه سیبیه که با بهنام بانی از وسط قارچ شده من خوشم نمیومد ازش چون شبیه اون بود بعد از در ...

عزیزم

عشقتون پایدار باشه ایشالا

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....
میشه بگی چیکارا کنم؟

همین کارا که گفتم بکن 

به یه بهونه بهش پیام بده یا زنگ بزن 

جزوه ای چیزی

اولش باید پررو باشی اون که وا داد خودتو بکشی کنار 

سر صحبت رو باهاش باز کنی

ببینی علایقش چیه

فک کنم اکثر پسرا فیلم رو دوست دارن بحث فیلم بندازی فیلمای خارجی و اکشن حتی شده با دوستت ولی جوری که اونم بشنوه مثلا بگی بچه ها کسی فلان فیلمو داره

یا چه میدونم چیزی که میدونی اون دوست داره باید سعی کنی کم کم از لاکش بیرون بکشی 

خدایا شکرت
وای همونم خوب داد😂😂فکر کنم 3/4میشدم دیفرانسیل بود درسش فدات عزیزم مرسی گلم ایشالا شما هم زود برسین ...

وای دیفرانسیل 😖😖😖 از اسمشم بدم میاد.. پس دستش درد نکنه...

انشالله گلم... چه دعای قشنگی... مرسی عزیززززم

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

همین کارا که گفتم بکن  به یه بهونه بهش پیام بده یا زنگ بزن  جزوه ای چیزی اولش باید پررو ...

به نظرت پسرای اروم از دخترای شیطون خوششون میاد؟

به نظرت پسرای اروم از دخترای شیطون خوششون میاد؟

تا تعریفت از شیطون چی باشه؟

پسرا کلا دختریو دوست دارن که دست نیافتنی باشه

زود پا نده شیطون و غیر شیطون نداره

پسرا رو باید بازی داد نه که نقش بازی کنی خودت باش ولی خیلی نامحسوس دلبری کن

خدایا شکرت
تا تعریفت از شیطون چی باشه؟ پسرا کلا دختریو دوست دارن که دست نیافتنی باشه زود پا نده شیطون و غیر ش ...

مرسی عزیزم

عامو ولش کن بهش نگیاااااا

بهش نمیگم

ولی نمیتونم ولش کنم😕

کاش میشد

خواهش انشاالله اگه به صلاحته همون بشه که میخوای

😘😘

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز